| Mimo mísu... | |
|
+2Meredith Black Adriana Keenan 6 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Meredith Black
Po?et p?ísp?vk? : 161 Join date : 13. 11. 07 Age : 44 Location : Atlantis, Galaxie Pegasus
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Aug 22, 2008 1:37 pm | |
| Však ty moooc dobře ví s jakým obsahem Ale možná se z RPG důvodů místo gumových medvídků vytasím s rumovými pralikami ;-) jinak zatím nemám přesnou představu, raději improvizuji za pochodu (= co se mi bude hodit, to tam naleju )... A pšššt, nekřič tak nahlas o těch žlutých plodech podobných limetkám | |
|
| |
Daniela McNillová
Po?et p?ísp?vk? : 188 Join date : 06. 04. 08 Age : 44 Location : Dublin, Irsko
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Aug 26, 2008 9:12 pm | |
| Cože? Co jsi říkala? Aha Citrooooooooooon Ale kuš! Vždyť mě nemohli slyšet v řídící místnosti! Mimochodem, Rodney šel právě do jídelny... Jééé, dobrej, doktore McKay ... Nevíš, proč se na mě díval tím vražedným pohledem? | |
|
| |
Meredith Black
Po?et p?ísp?vk? : 161 Join date : 13. 11. 07 Age : 44 Location : Atlantis, Galaxie Pegasus
| Předmět: Re: Mimo mísu... Wed Aug 27, 2008 7:32 pm | |
| TIIIICHOOOO! já tě asi kousnu... a pak si tě uvařím s těmi citrony... a pak tě budu servírovat v jídelně... a Rodney dostane speciální porci .... hahaha, to je plán! PS. ten pohled nebyl vražedný, ale hladový... MUHEHE! | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Aug 28, 2008 8:13 pm | |
| Takže dámy . Pracuji na dalších "fotkách". Tentokrát bych potřebovala vaši pomoc... Promo fotky máme, máme fotku společnou z mise, takže nám chybí fotka s našimi mužskými protějšky . Víme, že Larisa chodí s Sheppardem, ale o vás ostatních nevím, na koho máte políčeno. Pokud jste už někoho takového našly, tak se prosím ozvěte (tedy, pokud to nechcete nechat jako tajemství). Adriana: Je to Lorne? Meredith:Eh, tvůj plán má malou chybu: Já nechci být pečená a už vůbec ne naservírovaná kamkoliv . Oh můj...začínám se tě bát! Přece bys mě tomu géniovi neservírovala! Ještě by se ošklíbal! P.S.: myslíš že bych mu chutnala za syrova? | |
|
| |
Larisa Fjodorovna Volkova
Po?et p?ísp?vk? : 216 Join date : 12. 11. 07 Age : 46 Location : St. Petěrburg, Rassija
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Aug 28, 2008 10:18 pm | |
| Daniela: Ty mi vidíš až do hlavy, sestřenko Nedávno jsem si říkala, že nějaká "fotka" Larisy se Sheppardem by byla fajn Už se těšíííím!!! | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Aug 29, 2008 12:55 pm | |
| Larisa: For you! Páteční AHA! objevilo tajný vztah na Atlantis! Čtěte na straně devět. Omlouvám se, že je to tak trošku ušpiněné a rozmazané, jsem levák . Vím, existuje guma , avšak ta má je nějaká prdlá a blbě maže. btw: až příjdu na to jak to zmenčit, tak to udělám | |
|
| |
Po?et p?ísp?vk? : 216 Join date : 12. 11. 07 Age : 46 Location : St. Petěrburg, Rassija
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Aug 29, 2008 3:16 pm | |
| Daniela: SQUEEEEEE!!!! TO JE NÁDHERA!! Moooc se ti povedl Tak kytička nemá chybu! Umíš moc pěkně kreslit, co já bych za to dala No, prostě krása! | |
|
| |
Sofie Peletier
Po?et p?ísp?vk? : 160 Join date : 16. 11. 07 Age : 43 Location : Callgary, Kanada
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Aug 29, 2008 8:25 pm | |
| Daniela: Opravdu moc hezké,... Ha, jak Aha nečtu, hned si pro jeden běžím... Jinak já tak nějak plánuju Sofii postupně dát dohromady s Adrianiným asistentem Mattem | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sat Aug 30, 2008 9:42 pm | |
| Moony: Fakt nechceš být pečená?! Tak to mi ale úplně zničilo mé úžasné, krvavě bohaté představy... A ještě ke všemu se mě teprve ZAČÍNÁŠ bát? hmmm, poslední dobou jsem nějak vyšla z formy S tou syrovostí to můžeme zkusit... třeba najdu svou spřízněnou labilní duši Jinak obrázek se ti zase povedl... protějšek ještě nemám a myslím, že až se nějaký objeví, budeš první, komu to dám vědět... nebo mi někoho namaluj, já si k němu vymyslím příběh | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Aug 31, 2008 11:15 am | |
| Děkuji, na ostatních zapracuji . Nebojte, dodám je a snad se vám budou i líbit. Ještě jedou díky . Meredith: Doktorko Meredith Blacková! Já jsem ta labilní spřízněná duše! Upéci mě by nebyl nejlepší nápad. Začala bych se pohřešovat, někteří by mě dokonce i hledali.... a chudák doktor! Kdo by ho s tebou týral! Nechceš si to spíš rozmyslet ty? Upéci můžeme někoho jinýho ;-) btw: Nezdá se ti, že jsme tu z toho udělali kecárnu pro nás dvě? P.S. Citroooooooooooooooooooooooooooooooooon | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Aug 31, 2008 6:33 pm | |
| Má spřízněná duše.. konečně ses ozvala! Jdem týrat doktora, jupí! A možná vím, koho upečeme... jeho milovaného plyšového medvídka, to tak na úvod, abychom zjistily, kde všude po Atlantis jsou požární hlásiče "btw: Nezdá se ti, že jsme tu z toho udělali kecárnu pro nás dvě?" Ehm... myslíš? já si skoro nevšimla... - Spoiler:
Tajné heslo pro operaci "Naštvat, znemožnit a zneškodnit my-víme-koho" bude po jednoznačném schválení všech zúčastněných stran od této chvíle citron. Ale Pšššt! ;-)
| |
|
| |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Aug 31, 2008 7:30 pm | |
| Meredith a Daniela: Jezuskote, chudák! to si nezaslouží Jinak souhlasím, že jste si to tady fakt přeměnily v soukromnou kecárnu. | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Aug 31, 2008 10:06 pm | |
| Meredith: Oh, ano, ano, ano....Medvídka opečeme na západním molu a polijeme ho citrónovou šťávou Jo, souhlasím s tvým spoilerem btw: asi bychom měli založit nový topic něco na téma: "Týrací metody" Larisa: Hluboce se omlouváme Pokusíme se o nápravu | |
|
| |
Meredith Black
| |
| |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Mon Sep 01, 2008 5:55 pm | |
| Meredith:Co?!? Mě?!? Se vás začínám bát, bééé s takovou na ten sobotní sraz v zájmu mého života nepojedu | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Mon Sep 01, 2008 10:36 pm | |
| Meredith: Upečeme všechny ! Žádné slitování Mám nápad na sobotu - Spoiler:
Při válečné poradě předkládám plán nového pozdravu: "Citrón!" odpověď: "Citron, citron."
Tolik k chvilkovému zatmění mozku! Larisa: Ne, neboj, tebe ušetříme, přece jenom jsi moje příbuzná. Na sraz klidně přijeď...opíkání můžeme uskutečnit později a pozveme tě - Spoiler:
Dáš si kotletku?
btw: Obrázky jsou na dobré cestě! Jen ještě mi chybí jeden | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Sep 02, 2008 6:46 pm | |
| Mooony: upečeme všechny pozdrav schválen | |
|
| |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Sep 02, 2008 8:05 pm | |
| Meredith: Ty máš nějaký zvrácený chutě, jaffo. Budu tě muset srovnat do latě Daniela: Tak mě tak napadá. S kým budeš na tom obrázku "ty"? | |
|
| |
Adriana Keenan
Po?et p?ísp?vk? : 130 Join date : 14. 11. 07 Age : 45 Location : Livingston, Skotsko
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Sep 02, 2008 8:20 pm | |
| Bože, pomoooc, já se vás bojím ... Já snad raději zůstanu doma, jinak už se domů nikdy nevrátím. A chudák Rodney, vždyť on je takový vlezlý, otravný, protivný, užvaněný, nesnesitelně egoistický a dokonale na zabití... přece byste takové osobě nedopřály to teplíčko v tom peklíčku . | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Sep 02, 2008 9:54 pm | |
| Půjdete na letecký den v sobotu, nebo se přidáte později? Já jen, jak moc se mám na kterou část těšit . Meredith: Ok, souhlas ...upečeme klidně celou Atlantis !!! Larisa: No, objevila jsem jednoho egoistického a arogantního doktora...to že má MOŽNÁ přítelkyni neberu jako vadu na kráse . Adriana: Neboj, já tě ochráním! Rozhodně doma nezůstávej...to by byla škoda K Rodneymu: My mu to chceme jen vrátit, žádná krev a žádné fyzické týrání ;-) Čisté ručičky | |
|
| |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Sep 02, 2008 10:20 pm | |
| Daniela: Ahá, Rodney! Já si to myslela. teda pokud tam není jinej arogantní doktor Jinak já se na leteckej den chystám myslím, že i ten zbytek Hej, nezdá se vám, že tady víc žvaníme než hrajeme?! | |
|
| |
Meredith Black
| |
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Wed Sep 03, 2008 8:40 pm | |
| Larisa:No o jednom arogantním doktorovi bych věděla...ale rozhodně to nebudeme tady rozebírat (zapomněla jsi na jednoho doktora s copánkem ) Jinak tvůj typ (Rodney) je správně . Žvaníme? Žvaníme? Vždyť projednáváme s Meredith životně důležité témata! (Ne, nevysávej mě na srazu – žádné hraní na přízraky! ...Ji-ji-jinak (bojím bojím) skončíš na roštu Muhaha) Meredith Všechny upečem! Jinak se na vás moc těším! Vážně, ze školy mi začíná hrabat, dlouho jsem vás neviděla, do soboty mi asi definitivně hrábne | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Wed Sep 03, 2008 10:03 pm | |
| Mooony (Tos nečekala... komu jinému taky, že ): To nejsou jen ŽIVOTNĚ důležitá témata, to jsou přímo SMRTELNĚ důležitá témata A hlavně, nezapomeň vzít sirky, jinak jsme nahrané ;-) Myslím, že se na tebe taky těšíme (dobře, teď mluvím za sebe ) | |
|
| |
Sandra Saoirse Tennant
Po?et p?ísp?vk? : 4 Join date : 07. 09. 08
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Sep 07, 2008 12:05 am | |
| A jinak zdraví galbovka :-) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mimo mísu... | |
| |
|