|
| Mimo mísu... | |
|
+2Meredith Black Adriana Keenan 6 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Daniela McNillová
Po?et p?ísp?vk? : 188 Join date : 06. 04. 08 Age : 44 Location : Dublin, Irsko
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Jun 06, 2008 3:03 pm | |
| Sofie: díky, právě jsem se vrátila...jsem naprosto zničená a zapomněla jsem doma polovinu věcí, mimo jiné i moji ovečko-polštářek jménem Rodney btw: nechtěla jsem psát dva příspěvky pod sebe, tak tu dávám další...teď jsem si všimla, že tělocvična je jako jediná místnost, ve které nikdo nebyl...to je trestuhodné s tím musíme něco udělat....takže holky zabalíme nějakého vojáka do molitanu a máme boxovací pytel muhaha...a nebo otravného vědce pardón, já jsem dneska přepisovala 4 hodiny sešitky, učila se něco (co jsem mimochodem viděla dnes poprvé a zítra z toho píšu) a tak už mi z toho hrabe | |
| | | Sofie Peletier
Po?et p?ísp?vk? : 160 Join date : 16. 11. 07 Age : 43 Location : Callgary, Kanada
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Jun 10, 2008 10:01 pm | |
| Daniela: Neboj, do tělocvičny brzo někdo určirě zavítá, já tam měla příspěvek, ale nějak sme to předělávaly a tak se musel smazat, protože tam už neseděl. Jinak neboj, musím vás přece seznámit s úžasnou postavou jménem "Joe Blue" aliaz modrým fackovacím panákem | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Jun 13, 2008 8:17 pm | |
| Jo, tak to zní dobře. Daniela se brzy ozve o nějakou nauku ve stylu kamikadze Sama ráda cvičí, je trošku šiblá | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Mon Jun 16, 2008 11:38 am | |
| Teď jsem asi Danielu vylíčila jako blázna, ale prostě to znáte, drobná deprese , takže ne že mi z ní někdo uděláte doopravdy toho blázna...to bych se pak neznala!!! | |
| | | Daniela McNillová
| | | | Larisa Fjodorovna Volkova
Po?et p?ísp?vk? : 216 Join date : 12. 11. 07 Age : 46 Location : St. Petěrburg, Rassija
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Jun 22, 2008 3:19 pm | |
| Utichlo, utichlo a může za to zkouškový Já bych taky potřebovala, aby s tím holky na MX... trochu pohly. Asi si ještě počkám. Nemám ráda zkouškový, nemám ráda zkouškový | |
| | | Meredith Black
Po?et p?ísp?vk? : 161 Join date : 13. 11. 07 Age : 44 Location : Atlantis, Galaxie Pegasus
| Předmět: Re: Mimo mísu... Mon Jun 23, 2008 3:37 pm | |
| Týjo, přemýšlím, kdy jsem tady byla naposled.. to musí být už hoodně dávno O:-) a dělat z tebe blázny? Myslím, že to nebude třeba, pokud to uznáš za vhodné, tak to vládneš sama A "kde je sakriš Meredith"? Jo to by Meredith sama ráda věděla! ztratila se někde v záplavě papírů a skript, ale už to bude, už to bude... doufám O:-) Samotný zkouškový mi až tak nevadí, ale kdyby v něm nebyly ty zkoušky! O:-) | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Mon Jun 23, 2008 10:34 pm | |
| Meredíííth žijéééé vítej, snad zkouškový dopadlo dobře! (Teda, jestli ještě nepokračuje) Fakt vám to nezávidím holky, asi bych z toho brzo vyrostla (a to už je co říct), fakt klobouk dolů...už nebudu psát, že neustále je tu ticho! Já středoškolák mám všechno za sebou a mám to podivně pomotané...ooo I´m sorry ....Nebudete mi to věřit, ale i já zažila pěkných pár perných chvilek...už nikdy více! Fuj škola...těším se na dva týdny prázdnin Však já toho blázna z chudáka Danieli nakonec udělám, a ještě ji nechám se zamilovat, to potom s ní bude teprve k nevydržení...Pak přijdou gumový medvídci na párátku! (Všichni jste na ně srdečně zváni! ) | |
| | | Meredith Black
Po?et p?ísp?vk? : 161 Join date : 13. 11. 07 Age : 44 Location : Atlantis, Galaxie Pegasus
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Jun 24, 2008 7:41 pm | |
| Žije, ale neví jak dlouho, zítřek bude Krizový (s hooodně velkým K)... a já si to zkouškový taky nezávidím, ale i když jsem byla na střední, tak jsem toho měla někdy plný kecky, takže až takový rozdíl to vlastně taky není O.-) a jenom dva týdny? PS. na medvídky se fakt těším! | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Jun 24, 2008 9:15 pm | |
| Tak to držím na zítřek palečky, aby jsi to zvládla. Tak to jsi mě povzbudila, že v tom vlastně takový rozdíl není Aaaa sakra, včera ze mě mluvil úpal či úžeh (kdo ví, co jsem z toho chytla). Ještě že tě mám, na dva měsíce prázdnin se těším zase jsem asi myslela na tábor:D. Ještě se mi líbil tvůj popis co se dělo v laboratoři málem jsem spadla ze židle ;-) . Fakt super nápad! | |
| | | Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Jun 26, 2008 1:41 pm | |
| Díky za držení palečků, vyplatilo se, mám to úplně všechno hotový, za sebou, uzavřený, finito, ende, the end, fin... odevzdanej index, prostě KONEC! holt jsem měla výjimečně trochu nápad PS. něco jsem připsala, ale do 6.7. se od nás asi jinak ničeho moc nedočkáš O.-) tím pádem přeji hezký začátek prázdnin a měj se dobře! | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Jun 26, 2008 10:15 pm | |
| Gratulešn :-D ještě, že to máš za sebou!!!!!! K tomu ti gatuluju! Já taky!!! Prostě jupíííííí!!!! Normálně dík, teď jsi mě tím vzkazem připomněla, že bych měla odevzdat zítra studijňák Já bych na to zapomněla a pak by mě třídní roztrhala zaživa. Kdo ví, co by ze mě zbylo, jestli vůbec něco. Dík, že jsi něco přispěla. Já ještě třebas něco napíšu, ale do 6.7. jsem tu v Čr a pak odjíždím na dva týdny na Slovensko. Vracím se až 20.7. Tak do té doby Daniela mlčí . Snad bude funkční bratrův mobil z netem (ale dost pochybuji - sakviš ). Každopádně i vám všem přeji krásný začátek prázdnin. Užijte si to na FF (pak mi povykládáte) a i pěkné prázdniny celkově! Ať máte hodně spánku , ať poznáte nová místa , nenudíte se , máte hodně jídla a pití a hlavně, ať jste v pohodě .Krásné prázdniny | |
| | | Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Jun 27, 2008 11:03 am | |
| no, tak to tady holt na chvíli utichne, nevadí, aspoň si Petr odpočine ;-) měj se na Slovensku dobře, my si to určitě užijeme a krásné léto i tobě | |
| | | Larisa Fjodorovna Volkova
Po?et p?ísp?vk? : 216 Join date : 12. 11. 07 Age : 46 Location : St. Petěrburg, Rassija
| Předmět: We are back! Mon Jul 07, 2008 6:33 pm | |
| Jsme zpět! (fyzicky určitě, duchem možná ještě lítáme v oblacích) Teď se to tady může probudit ze zimního...eh...vlastně letního spánku | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Jul 20, 2008 6:38 pm | |
| Jééééé, jsem zase tu! Uf, fyzicky i psychicky unavená! Ale přežila jsem . Jak jste se měly na FF? Jsem zvědavá! | |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Jul 20, 2008 7:01 pm | |
| | |
| | | Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Mon Jul 21, 2008 2:25 pm | |
| A máme pro tebe jako suvenýr párátko z místního hostince, tak až se uvidíme, slavnostně ti to předám ;-) (takže si vem pytlík gumídků). Jinak FF byl opravdu vyčerpávající, jak ti kde kdo potvrdí, pro někoho víc (chudák Adriana se skoro nevyspala) pro někoho míň (já toho taky moc nenaspala, ale nějak mi to fyzicky tolik nevadilo). Program slušný... zase jak pro koho, jak který den. A doufáme, že s náma pojedeš na FFS - vůbec poslední speciál (kvůli financování další nebudou), věř, že tě tam rády uvidíme (a budeme si muset střihnout, komu připadneš jako siréna. Jsou na speciálu vůbec sirény nebo to platí jenom na FF? hmm?) Co bych ti tak ještě popsala, že je tam banda bláznů, to víš i tak. Asi zatím vše. Měj se! | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Jul 22, 2008 5:08 pm | |
| Děkuji za popsání. I vy výtejte zpět! Mrzí mě, že jsem nemohla . Teď toho lituji, ale nějak mě to nevycházelo . Report jsem si přečetla a nestačila jsem se divit, muselo to být fajn! Meredith: Ou, hmm, sorry já jsem byla tak mimo, když jsem psala poslední příspěvek, že jsem zapomněla udat čas. Hnedle to napravím . Jsem asi v tomhle mimo a nevzdělaná (sakviš, připadám si jak blázen) kdy se koná FFS a kde? Je to to samé jako FF? | |
| | | Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Jul 22, 2008 7:08 pm | |
| S tím časem se netrap, já měla zase super rýpavou náladu a co se speciálu týče: http://festivalfantazie.cz/special/ je to zhruba stejné jako FF, jenom trochu kratší, bude nejspíš horší počasí, což je (až na dopravu) jedno. Stejné místo, podobný program, MY O.-) | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: FFS Tue Jul 22, 2008 9:16 pm | |
| Tak se mě podařilo ukecat mamku . Spíše jsem se zeptala, jestli můžu a jestli tou dobou něco neplánuje. Takže můžu . Hrozně ráda pojedu (pokud to nevadí všem), ale budu potřebovat menší pomoc, vůbec se v něčem takovým nevyznám a tak. Byla by to má první akce podobného druhu . Takže, pokud máš nějaké rady, ráda je uvítám. | |
| | | Adriana Keenan
Po?et p?ísp?vk? : 130 Join date : 14. 11. 07 Age : 45 Location : Livingston, Skotsko
| Předmět: Re: Mimo mísu... Wed Jul 23, 2008 7:59 pm | |
| To je super, že pojedeš ... mám velkou radost. Rady zatím snad ani není třeba, všechno se "vymýšlí" za pochodu, akorát když bys potřebovala poradit potom s přihlašováním, ale na to je ještě čas . | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Wed Jul 23, 2008 8:53 pm | |
| Děkuji, pak teda, až bude čas na přihlašování, tak ráda si nachám poradit | |
| Předmět: Zase prudím :-D Mon Jul 28, 2008 9:26 pm | |
| No tak, lidi, trochu života do toho umírání. Hlavně Daniela a Meredith nás musí dohnat. Pak se může uskutečnit jisté rodinné setkání, muhehehe | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Aj Tue Jul 29, 2008 10:09 am | |
| Ale ne, neprudis.Ja jsem ted v Ceskem Svicarsku a tak se budu snazit dohnat vse jak mam. Jen necekejte zazraky, pisu prez mobil a tak pripadne chyby opravim doma. Nezlobte se na me. Ja myslela, ze mate dohnat nas, ale priste nemam asi myslet | |
| | | Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Jul 29, 2008 10:36 am | |
| No pokud vím, tak to bylo celkem vyrovnané, ale jim utekla hodina jako nic, cestou z planety domů, tak co potom chcete za zázraky O.-) a dohnat vás nebude takový problém, stačí jeden slušný časový posun... asi takhle luskne prsty (a to nemám ani TARDIS ) | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Mimo mísu... | |
| |
| | | | Mimo mísu... | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |