Before I Sleep
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stargate Atlantis RGP.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

14. 4. 2005, sobota, 7:00

Goto down 
AutorZpráva
Larisa Fjodorovna Volkova

Po?et p?ísp?vk? : 216

14. 4. 2005, sobota, 7:00 Empty
PříspěvekPředmět: 14. 4. 2005, sobota, 7:00   14. 4. 2005, sobota, 7:00 Icon_minitimeTue Feb 19, 2008 9:41 pm

Když se pomalu blížila ke svému cíli, všimal si, že dveře do její pracovny jsou otevřené. Uvnitř našla podplukovníka Shepparda a kapitáne Merwicka jak si něco prohlížejí na jedné polici. Zatím si její přítomnosti ani jeden nevšiml.
"To asi nepatří k tomu ostatnímu," podplukovník vzal něco z police, byla to jedna z jejích matrijošek.
"To malování vypadá rusky," podotkl kapitán, když v tom Sheppard přišel na to že se to dá otevřít.
"Jejda, uvnitř je další," podivil se podplukovník. Larisa to už nevydržela a musela se zasmát čímž na sebe upozornila. "Ehm, doktorko." Sheppard honem vrátil matrijošku na své místo.
"To jsou matrijošky. Zbírám je," vysvětlila. "Jak jste se dostali dovnitř?"
"Bylo odemčeno," odpověděl jí kapitám Marwick.
Hm, já zapoměla zavřít, super, prolétlo jí hlavou.
"Co máme vzít," přešel podplukovník rovnou k věci.
"Tady toto," ukázala na hromadu věcí na pravo ode dveří a odložila na stůl své zásoby, které málem zapoměla v jídelně.
Ani jeden nelenil a nabral si, co unesl. Sheppard chtěl ještě vzít stativ, ale Larisa ho zarazila. "já to pak vezmu, už toho máte na nešení dost."
Podplukovník byl očividně rád. "Dobře. Uvidíme se o půl osmé."
"Fajn, " uhnula jim u cesty aby mohli vyjít ze dveří.
Jakmile odešli, zaplula notebook a připojila k němu svůj tablet, kam musel aještě nahrát nějaké data o planetě kam mají manířeno a které dneska bude potřebovat.
Návrat nahoru Goto down

Po?et p?ísp?vk? : 216

14. 4. 2005, sobota, 7:00 Empty
PříspěvekPředmět: 7:23   14. 4. 2005, sobota, 7:00 Icon_minitimeWed Feb 20, 2008 8:57 pm

"Takže, tablet mám, foták mám, severku mám, jídlo mám, pití mám, tužky mám. Vypadá to, že všechno mám, ostatní by už mělo být v jumperu," kontrolovala si si batoh těsně před jeho zavřením. Larisa si oblékla vestu a hodila si batoh na záda."Tak, můžu vyrazit." A s těmito slovy vyšla na chodbu.
Arrow Hangár puddle Jumperů
Návrat nahoru Goto down

14. 4. 2005, sobota, 7:00
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» 14.4.2005, 5:30
» 21.5. 2005, 10:00
» 21.5.2005
» 15. 4. 2005, 8:04

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Before I Sleep :: Atlantis :: Pracoviště :: Archeologické oddělení-