Before I Sleep
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stargate Atlantis RGP.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Mimo mísu...

Goto down 
+2
Meredith Black
Adriana Keenan
6 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
Daniela McNillová

Daniela McNillová

Po?et p?ísp?vk? : 188

Mimo mísu... - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 11:10 am

Meredith,asi to budes muset chvilku zvladnout beze me. Zkusim se obcas vecer pripojit, ale neslibuju zazraky. Jo a omlouvam se z apsani bez hacku a carek, hrozne dlouho me to pak trva a je to hrozny. Tak se na me nezlobte.
Návrat nahoru Goto down
Larisa Fjodorovna Volkova

Po?et p?ísp?vk? : 216

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 5:49 pm

Daniela: Ty jsi pryč, tak to je jíná, žádnej spěch.

EDIT: Což ovšem neomlouvá ten zbytek Evil or Very Mad Muhehehe...
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

Po?et p?ísp?vk? : 161

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jul 30, 2008 12:07 pm

Muhehe, máš smůlu, jsem tu jenom do pátku a pak si tady ze mě můžete příští týden střílet jak chcete O.-) ale pak vám to náležitě oplatím... Muhaha Twisted Evil
Moony: to neva, lepší bez háčků než vůbec Smile
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Muhehehe ;)   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jul 30, 2008 7:31 pm

Tak a zase to tu spamuju! Smile A mate to, budete mit vsechno bez hacku a carek!
Meredith: Hele, ty odjizdis Sad ...to je spatny! Ale alespon si budu moc z nekoho strilet Wink Vrat se nam v poratku.
Lariso: Ha! Ha! Daniela te vycmuchala v jidelne! Muhahahahahaha Very Happy Pozor na ni, ke svemu pribuzenctvu se hlasi a to opravdu hrde Wink
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeWed Jul 30, 2008 7:52 pm

Daniela: Tak se mi to líbí, spamuj spamuj Very Happy Very Happy A neboj, nebudu před tebou utíkat Very Happy
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 01, 2008 7:51 pm

Ty vole!!!! Shocked Dobrý, Adriano, dobrý. Jen na sekundu jsem si říkala, kan jsem to vlezla. teď si jen na to zvyknout

EDIT:
Daniela: Tak jsem sepsala naši rodinnou minulost. Doufám, že se ti ti zamlouvá. snažila jsem se o co nejreálnější situaci Wink
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 01, 2008 11:18 pm

Hej! Super, je to krasny! V prvni moment jsem si myslela: "Co se to stalo? Kam sem to vlezla!" Ale pak jsem si uvedomila, ze jsem tu spravne. Je to krasne, ale trvalo mi to dlouho, nez jsem neco odeslala Very Happy . Brachuv mobil to nejak neral...Ale ja se nedala a odeslala prispevek...

Larisa: Odesilala jsem tu story v jidelne celkem trikrat, tak uz neni tak super co nazacatku.
Jinak tvoje stvarneni rodineho problemu je super. Je hodne realny a ja jsem taky neco pridala na vysvetleni z me strany, tak snad jsem nenarusila nejak tvuj plan Wink ...Jo a snazila jsem se dodat ralisticke jmena rodicu Wink ....Jinak dik za super rodiny pribeh!!!
Návrat nahoru Goto down
Adriana Keenan

Adriana Keenan

Po?et p?ísp?vk? : 130

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 02, 2008 6:59 pm

No to víte, už to začínalo být nudný, přeci jen základní vzhled je o ničem, tak proč si trochu nepohrát :-). A když jsem dostala povolení na změnu od Larisy, bylo rozhodnuto, aspoň jsem se nenudila. Very Happy
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 02, 2008 9:28 pm

Daniela: jména dobrý, jen bych u popisu rodiny Volkovových a jejích členů ubrala trochu ta superlativa.
A ještě jedno info, které se může hodit. Larisa se narodila ve Volgogradu (bývalý Stalingrad), ale bydlí v Peťerburgu, jak mám napsáno v profilu What a Face
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 02, 2008 10:20 pm

Adriana: Přesto se ti to povedlo. Tenhle vzhled je o 120% ;-) lepší.

Larisa: Beru na vědomí a hned na to skočím, to poupravit...včera jsem to psala třikrát Evil or Very Mad , tak pak jsem na to už neměla buňky ;-) ...
btw:Neučíš se (neučila, neumíš) - nehodící se škrtněte - ruštinu?
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 02, 2008 10:47 pm

Daniela: Miluji Rusko Very Happy Ruštinu jsem se na střední učila dva roky. K tomu mě dovedl Jevgenij Pljuščenko, můj nejoblibenější krasobruslař (jsem blázen do tohoto sportu).
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 02, 2008 10:53 pm

Larisa: Jsme na tom nějak podobně ;-) ...Pro mě nebyl problém vymyslet jméno Danieliny matky Very Happy . Já se taky učím ruštinu...teprve dva roky – mám pocit, že nic neumím. Taky miluji Rusko, ale kdo ví, kdy se tam dostanu...Jo a kontrolní otázka, krasobruslíš? Very Happy
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 02, 2008 11:29 pm

Daniela: Spíš jen bruslím a brzdím zásadně o mantinel Laughing Do Ruska bych se taky chtěla někdy podívat, hlavně do Petěrburgu I love you
A taky miluju, eh, Irsko Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 03, 2008 4:58 pm

Larisa: No tak my jsme se hledali, až jsme se našli Very Happy To není možné Very Happy - Já Irsko taky miluju... ;-) nekecám a ani si nijak nevymýšlím!
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 03, 2008 9:39 pm

Daniela: tak to je haluz Very Happy jsme naladěny na stejnou vlnu What a Face
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeTue Aug 05, 2008 10:36 pm

Larisa: A vžůůůům...slyšíme se? Very Happy Very Happy (zkoušela jsem spojení ...spojily jsme se cheers )
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeWed Aug 13, 2008 1:18 pm

Tohohle jsem se bála, člověk si na chvíli odjede na tábor a pak je úplně mimo, ještě ani nevím co všechno mě čeká na čtení nejdřív jsem si zašla do drbárny Very Happy
Mimochodem, lay už jsem myslím soukromě chválila, jen mám malou výtku k těm avatarům(?) před názvem místnosti, vím, že si toho strašně navymýšlím, ale musí být tak velké? Než sjedu na konec sránky, tak skoro zapomenu kam jsem chtěla Embarassed Nebo je to jen chyba mého prohlížeče?
A teď jdu čítat Smile
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeThu Aug 14, 2008 5:43 pm

Meredith:Vítej zpět! Stýskalo se nám! Chvíle mi jsme to tu rozjely ;-) ... co nejdříve se přidej...jinak ještě jednou vítej zpět flower
btw: Jak bylo?

Larisa:Teď mě napadlo, mohli bychom přidat další místnost do Atlantis. Ta tajná místnost členů Ruské expedice, něco mi říká, že se tam ještě párkrát sejdeme ;-)
Návrat nahoru Goto down
Adriana Keenan

Adriana Keenan

Po?et p?ísp?vk? : 130

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeThu Aug 14, 2008 8:46 pm

Han, jestli ti to nevyhovuje, tak máš smůlu... a nebo, když si vytvoříš vlastní menší ikonky, tak ti je bez problému nahraju, ale když mám už předem udělaný lay stažený z netu, tak už se mi nechce hrát si s ním ještě víc. Stačí mi, že jsem komplet jednu ikonku musela vytvářet úplně sama, protože v tom layi byla špatně nahraná. Ale klidně tam vrátím ten původní základní lay, když ti to udělá radost.
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeThu Aug 14, 2008 8:56 pm

Daniela:Já bych to zatím tak moc nehrotila, ale plánuju jí založit aspoň vlastní topic na chodbě pro tento den Wink
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 15, 2008 1:38 pm

Larisa: Dobrý nápad Smile . Daniela si přivezla z domova malinkou zásobu, ale nechtěla jsem, aby pro ni hned letěla ;-) . Tak jsem jen prozradila její existenci... Ale ona ji sebou nechtěla! Vážně, to maminka: "Drahoušku, bude tam zima, jen si vezmi..." drunken
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 15, 2008 3:02 pm

Moony -> na táboře bylo... rozmanitě: mokro, chladno, horko, vlhko, veselo, smutno, zpěvavě, bolavě, pracovně, zábavně, hravě, soupeřivě, sportovně, běhavě, umíravě, ospale, uklízivě, prašno, už jsem říkala vesele? Very Happy holt, když se bavíš s dobrýma lidma, tak to nemůže být špatné, asi jako na všech ostatních srazech, kam jezdím Smile
PS. tu "malinkou" zásobu ti ale vůbec nevěřím! Twisted Evil
Sato -> a tak to nic, já jenom, kdyby to náhodou šlo, někde nějakým jednoduchým kliknutím... asi se moc dívám na to sci-fi Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 15, 2008 11:00 pm

Meredith:To je dobře, že se ti tam líbilo Wink moc dobře Wink . Hej a to s tou whisky, jsem taky prozradila...zajímalo z čím se vytasíš ty....ty pašeráku Very Happy
btw: chemická laboratoř – destilační kolona Twisted Evil Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 17, 2008 4:30 pm

Já? Já nic... já muzikant Wink mám s sebou jenom plyšového medvídka... Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitimeSun Aug 17, 2008 5:27 pm

S jakým obsahem? Very Happy Kolika procentní medvídek? Wink (Jo a k medvídkovy sis přibrala koš citrónů Razz . Chudák nejmenovaný doktor, však my ho utíráme, počítám s plnou podporou Twisted Evil )

Adriana: Všechno nejlepší k svátku Smile

Naposledy upravil Daniela McNillová dne Mon Aug 18, 2008 1:03 am, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Mimo mísu...
Strana 5 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Before I Sleep :: Atlantis-
Přejdi na: