| Mimo mísu... | |
|
+2Meredith Black Adriana Keenan 6 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Daniela McNillová
Po?et p?ísp?vk? : 188 Join date : 06. 04. 08 Age : 44 Location : Dublin, Irsko
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Jul 29, 2008 11:10 am | |
| Meredith,asi to budes muset chvilku zvladnout beze me. Zkusim se obcas vecer pripojit, ale neslibuju zazraky. Jo a omlouvam se z apsani bez hacku a carek, hrozne dlouho me to pak trva a je to hrozny. Tak se na me nezlobte. | |
|
| |
Larisa Fjodorovna Volkova
Po?et p?ísp?vk? : 216 Join date : 12. 11. 07 Age : 46 Location : St. Petěrburg, Rassija
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Jul 29, 2008 5:49 pm | |
| Daniela: Ty jsi pryč, tak to je jíná, žádnej spěch. EDIT: Což ovšem neomlouvá ten zbytek Muhehehe... | |
|
| |
Meredith Black
Po?et p?ísp?vk? : 161 Join date : 13. 11. 07 Age : 44 Location : Atlantis, Galaxie Pegasus
| Předmět: Re: Mimo mísu... Wed Jul 30, 2008 12:07 pm | |
| Muhehe, máš smůlu, jsem tu jenom do pátku a pak si tady ze mě můžete příští týden střílet jak chcete O.-) ale pak vám to náležitě oplatím... Muhaha Moony: to neva, lepší bez háčků než vůbec | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Muhehehe ;) Wed Jul 30, 2008 7:31 pm | |
| Tak a zase to tu spamuju! A mate to, budete mit vsechno bez hacku a carek! Meredith: Hele, ty odjizdis ...to je spatny! Ale alespon si budu moc z nekoho strilet Vrat se nam v poratku. Lariso: Ha! Ha! Daniela te vycmuchala v jidelne! Muhahahahahaha Pozor na ni, ke svemu pribuzenctvu se hlasi a to opravdu hrde | |
|
| |
Po?et p?ísp?vk? : 216 Join date : 12. 11. 07 Age : 46 Location : St. Petěrburg, Rassija
| |
| |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Aug 01, 2008 7:51 pm | |
| Ty vole!!!! Dobrý, Adriano, dobrý. Jen na sekundu jsem si říkala, kan jsem to vlezla. teď si jen na to zvyknout EDIT: Daniela: Tak jsem sepsala naši rodinnou minulost. Doufám, že se ti ti zamlouvá. snažila jsem se o co nejreálnější situaci | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Aug 01, 2008 11:18 pm | |
| Hej! Super, je to krasny! V prvni moment jsem si myslela: "Co se to stalo? Kam sem to vlezla!" Ale pak jsem si uvedomila, ze jsem tu spravne. Je to krasne, ale trvalo mi to dlouho, nez jsem neco odeslala . Brachuv mobil to nejak neral...Ale ja se nedala a odeslala prispevek... Larisa: Odesilala jsem tu story v jidelne celkem trikrat, tak uz neni tak super co nazacatku. Jinak tvoje stvarneni rodineho problemu je super. Je hodne realny a ja jsem taky neco pridala na vysvetleni z me strany, tak snad jsem nenarusila nejak tvuj plan ...Jo a snazila jsem se dodat ralisticke jmena rodicu ....Jinak dik za super rodiny pribeh!!! | |
|
| |
Adriana Keenan
Po?et p?ísp?vk? : 130 Join date : 14. 11. 07 Age : 45 Location : Livingston, Skotsko
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sat Aug 02, 2008 6:59 pm | |
| No to víte, už to začínalo být nudný, přeci jen základní vzhled je o ničem, tak proč si trochu nepohrát :-). A když jsem dostala povolení na změnu od Larisy, bylo rozhodnuto, aspoň jsem se nenudila. | |
|
| |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sat Aug 02, 2008 9:28 pm | |
| Daniela: jména dobrý, jen bych u popisu rodiny Volkovových a jejích členů ubrala trochu ta superlativa. A ještě jedno info, které se může hodit. Larisa se narodila ve Volgogradu (bývalý Stalingrad), ale bydlí v Peťerburgu, jak mám napsáno v profilu | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sat Aug 02, 2008 10:20 pm | |
| Adriana: Přesto se ti to povedlo. Tenhle vzhled je o 120% ;-) lepší. Larisa: Beru na vědomí a hned na to skočím, to poupravit...včera jsem to psala třikrát , tak pak jsem na to už neměla buňky ;-) ... btw:Neučíš se (neučila, neumíš) - nehodící se škrtněte - ruštinu? | |
|
| |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sat Aug 02, 2008 10:47 pm | |
| Daniela: Miluji Rusko Ruštinu jsem se na střední učila dva roky. K tomu mě dovedl Jevgenij Pljuščenko, můj nejoblibenější krasobruslař (jsem blázen do tohoto sportu). | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sat Aug 02, 2008 10:53 pm | |
| Larisa: Jsme na tom nějak podobně ;-) ...Pro mě nebyl problém vymyslet jméno Danieliny matky . Já se taky učím ruštinu...teprve dva roky – mám pocit, že nic neumím. Taky miluji Rusko, ale kdo ví, kdy se tam dostanu...Jo a kontrolní otázka, krasobruslíš? | |
|
| |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sat Aug 02, 2008 11:29 pm | |
| Daniela: Spíš jen bruslím a brzdím zásadně o mantinel Do Ruska bych se taky chtěla někdy podívat, hlavně do Petěrburgu A taky miluju, eh, Irsko | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Aug 03, 2008 4:58 pm | |
| Larisa: No tak my jsme se hledali, až jsme se našli To není možné - Já Irsko taky miluju... ;-) nekecám a ani si nijak nevymýšlím! | |
|
| |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Aug 03, 2008 9:39 pm | |
| Daniela: tak to je haluz jsme naladěny na stejnou vlnu | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Aug 05, 2008 10:36 pm | |
| Larisa: A vžůůůům...slyšíme se? (zkoušela jsem spojení ...spojily jsme se ) | |
|
| |
Meredith Black
Po?et p?ísp?vk? : 161 Join date : 13. 11. 07 Age : 44 Location : Atlantis, Galaxie Pegasus
| Předmět: Re: Mimo mísu... Wed Aug 13, 2008 1:18 pm | |
| Tohohle jsem se bála, člověk si na chvíli odjede na tábor a pak je úplně mimo, ještě ani nevím co všechno mě čeká na čtení nejdřív jsem si zašla do drbárny Mimochodem, lay už jsem myslím soukromě chválila, jen mám malou výtku k těm avatarům(?) před názvem místnosti, vím, že si toho strašně navymýšlím, ale musí být tak velké? Než sjedu na konec sránky, tak skoro zapomenu kam jsem chtěla Nebo je to jen chyba mého prohlížeče? A teď jdu čítat | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Aug 14, 2008 5:43 pm | |
| Meredith:Vítej zpět! Stýskalo se nám! Chvíle mi jsme to tu rozjely ;-) ... co nejdříve se přidej...jinak ještě jednou vítej zpět btw: Jak bylo? Larisa:Teď mě napadlo, mohli bychom přidat další místnost do Atlantis. Ta tajná místnost členů Ruské expedice, něco mi říká, že se tam ještě párkrát sejdeme ;-) | |
|
| |
Adriana Keenan
Po?et p?ísp?vk? : 130 Join date : 14. 11. 07 Age : 45 Location : Livingston, Skotsko
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Aug 14, 2008 8:46 pm | |
| Han, jestli ti to nevyhovuje, tak máš smůlu... a nebo, když si vytvoříš vlastní menší ikonky, tak ti je bez problému nahraju, ale když mám už předem udělaný lay stažený z netu, tak už se mi nechce hrát si s ním ještě víc. Stačí mi, že jsem komplet jednu ikonku musela vytvářet úplně sama, protože v tom layi byla špatně nahraná. Ale klidně tam vrátím ten původní základní lay, když ti to udělá radost. | |
|
| |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Aug 14, 2008 8:56 pm | |
| Daniela:Já bych to zatím tak moc nehrotila, ale plánuju jí založit aspoň vlastní topic na chodbě pro tento den | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Aug 15, 2008 1:38 pm | |
| Larisa: Dobrý nápad . Daniela si přivezla z domova malinkou zásobu, ale nechtěla jsem, aby pro ni hned letěla ;-) . Tak jsem jen prozradila její existenci... Ale ona ji sebou nechtěla! Vážně, to maminka: "Drahoušku, bude tam zima, jen si vezmi..." | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Aug 15, 2008 3:02 pm | |
| Moony -> na táboře bylo... rozmanitě: mokro, chladno, horko, vlhko, veselo, smutno, zpěvavě, bolavě, pracovně, zábavně, hravě, soupeřivě, sportovně, běhavě, umíravě, ospale, uklízivě, prašno, už jsem říkala vesele? holt, když se bavíš s dobrýma lidma, tak to nemůže být špatné, asi jako na všech ostatních srazech, kam jezdím PS. tu "malinkou" zásobu ti ale vůbec nevěřím! Sato -> a tak to nic, já jenom, kdyby to náhodou šlo, někde nějakým jednoduchým kliknutím... asi se moc dívám na to sci-fi | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Aug 15, 2008 11:00 pm | |
| | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Aug 17, 2008 4:30 pm | |
| Já? Já nic... já muzikant mám s sebou jenom plyšového medvídka... | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Aug 17, 2008 5:27 pm | |
| S jakým obsahem? Kolika procentní medvídek? (Jo a k medvídkovy sis přibrala koš citrónů . Chudák nejmenovaný doktor, však my ho utíráme, počítám s plnou podporou ) Adriana: Všechno nejlepší k svátku
Naposledy upravil Daniela McNillová dne Mon Aug 18, 2008 1:03 am, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mimo mísu... | |
| |
|
| |
| Mimo mísu... | |
|