Before I Sleep
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stargate Atlantis RGP.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Mimo mísu...

Goto down 
+2
Meredith Black
Adriana Keenan
6 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
Daniela McNillová

Daniela McNillová

Po?et p?ísp?vk? : 188

Mimo mísu... - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeSun Sep 07, 2008 1:26 pm

Sandra: Vítej Twisted Evil

For všichni: To byl sraz! Opakovat, opakovat...jen mě bolí nožičky! A hlasivky...dneska ráno (kolem druhé) jsem skoro nemohla mluvit, v středověké krčmě jsem se vykřičela Very Happy
Meredith: Asi umírám Very Happy Pochovejte mě vedle Rodneyho a dejte mi věnec z citronů Smile Teda, pokud někdy umřu Wink

Ou, teď sem si vzpomněla...za chvíli sme přidám dvě párové fotky Twisted Evil ale dám je do samostatného vzkazu... Wink
Návrat nahoru Goto down
Adriana Keenan

Adriana Keenan

Po?et p?ísp?vk? : 130

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeSun Sep 07, 2008 1:48 pm

Sandra: Oh, vítám novou příchozí Very Happy EXTERMINATE Very Happy

Jinak souhlasím s Danielou, sraz byl skvělý, už aby byl další Cool ... no, ale pomalu jsem začala plánovat ten Doctor Who sraz, tak kdo by měl zájem, klidně se bude moct přidat. Jinak zatím se mě neptejte kdy a kde, to ještě nevím Laughing .
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeSun Sep 07, 2008 2:03 pm

Po té, co jsem to konečně dala na net Very Happy a přestalo mi to blbnout tu máme:
Nedělní blesk odhalil:

Mimo mísu... - Stránka 7 Adriana-a-Evan
Doktorka Adriana Keenan a major Evan Lorne... Doktorka miluje nebožtíky! Majore, dávajte si pozor Wink !

Mimo mísu... - Stránka 7 Sofie-a-Matt
Jako druhá tu je Sofie a Matt ... Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

Po?et p?ísp?vk? : 161

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeSun Sep 07, 2008 4:03 pm

Sandra: Vítej v říši bláznů Very Happy
Daniela: Tvé poslední přání ti určitě splníme ;-) a souhlasím s tím, že to nebyl špatný sraz Razz
Adriana: Fajn, takže KDY bude ten sraz? Twisted Evil Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Larisa Fjodorovna Volkova

Po?et p?ísp?vk? : 216

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeSun Sep 07, 2008 6:33 pm

Sandra: Vítej Very Happy Saoirse, Saoirse... Lord of the dance?
sestřenka: Krásné obrázky, jako vždycky What a Face Pánové nakupují ve stejném květinářství? Laughing Nebo to trhaj Katie z truhlíků?
Návrat nahoru Goto down
Sofie Peletier

Sofie Peletier

Po?et p?ísp?vk? : 160

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeSun Sep 07, 2008 9:05 pm

Sandra: Zdravím a vítej u nás, Ex-ter-minate... Ex-ter-minate

Daniela: krásné,povedlo se ti to...eh tedy chtěla sem říct fotografovi Cool a neboj citróny budou. Tak mě napadá, nechceš i rakvičku ve tvaru citrónu? To víš v dnešní tobě je i to možné

Jinak souhlasím s tím že sraz byl bezva. Jendnoznačně sem pro, aby se to co nejdřív zopakovalo...Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sandra Saoirse Tennant

Sandra Saoirse Tennant

Po?et p?ísp?vk? : 4

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeMon Sep 08, 2008 10:40 am

Ehm, mohla by mi prosím nějaká hodná duše stručně shrnout co se tu vlastně děje, kdo je kdo, kdo koho zná a tak podobně?
Návrat nahoru Goto down
Adriana Keenan

Adriana Keenan

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeMon Sep 08, 2008 4:55 pm

Daniela: Skvělý proma! Fakt se ti moooc povedly... já ani netušila, že mám tak fešného asistenta Very Happy ... a nemůžu si pomoct, ten Lorne si je fakticky podobnej Cool . Super.

Sandra: No, to bude složitý, vysvětlit, kdo je kdo Very Happy . Tak to vezmeme nějak podle poznávacích znamení...

Adriana (Pet Holly) - ta krátkovlasá, světlovlasá šílená s vlastním sonickým šroubovákem Very Happy... ta co touží po svlíkacím Tennantovi s malýma adiposkama Laughing
Meredith (Han) - ta dlohovlasá, hnědovlasá s vlastním šroubovákem... tím končí nápověda pomocí šroubováků...
Sofie (Asuka... zkráceně Su-su) - ta poslední šílená fanynka Doctora, dlouhovlasá, světlovlasá... ta co chodí s jackem Twisted Evil .
začíná nápověda pomocí citronu...
Daniela (Mooony) - ha, stačí říct citron a všichni vědí Twisted Evil ... jinak delší světlehnědé vlasy
Larisa (Anijsha) - hm, tak tady mě názorná nápověda nenapadá, ale seděla u vedlejšího stolu a jen se u nás sem tam zastavila... jinak rezavé dlouhé vlasy.

No, chtělo by to fotodokumentaci, tak kdyby někdo z ostatních přítomných vlastnících foťák doplnili, bude to jen dobře Laughing .

Jinak, co se tu děje? No... zatím chlastá Very Happy ... teda v tý rpg Laughing ... jinak, záleží na tobě, jestli to budeš číst celé, nebo navážeš tam, kde zrovna jsme, ale momentálně okupujeme topic na chodbě "ruská" společenská místnost, ale můžeš začít kdekoli a pak se k nám nějak dostat Smile.

A co se známosti navzájem týče... všichni známe všechny, jinak cokoli co se známosti postav a pravidel hry týče najdeš tady... http://www.before-sleep.ic.cz/rpg.html .
Což mi připomíná, že od Daniely ještě nemám vizitku, kterou bych mohla strčit do seznamu postav a stejně tak ji budu chtít od Sandry Twisted Evil .
Návrat nahoru Goto down
Sandra Saoirse Tennant

Sandra Saoirse Tennant

Po?et p?ísp?vk? : 4

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeMon Sep 08, 2008 5:24 pm

Sandra už na té své pracuje :p a ještě by mě zajímalo... vy jste všichni přiletěli daidalem ana atlantis, nebo jste tam někdo byl už od začátku?
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeMon Sep 08, 2008 5:50 pm

Tak nějak půl na půl, Meredith, Adraiana a Daniela přiletěly (dějově včera), takže jsou občas ještě trochu zmatené a ztracené. Oproti tomu Larisa a Sofie už tady jako doma... A přečti si asi tak tu poslední diskuzi na chodbách a v ruské spol. místnosti, to by na zapojení mohlo stačit... na pochopení by to chtělo psychologa alien lol!
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeMon Sep 08, 2008 9:51 pm

Meredith: Děkuji! Jsi moje spřízněná duše!!! Miluji citrony!

Drahá sestřenka: Díky. Samozřejmě, že nakupují! Teda tím stylem, že orvou květináče na chodbách Wink

Sofie: O ano, ano! Ve tvaru citrónku a pěkně kanárkově žlutý!!! (Jednoho nejmenovaného vědce by chytl psotník Very Happy )

Adriana: Díky! Díky! Já se snažila, aby byl fešák! Stejně jako Lorne! Embarassed Jakou vizitku? Co pro to mám udělat? Teď jsem mimo... Embarassed

Meredith po druhé: No, pochopení psychologa? Myslím, že i ten chudák by se ztratil Sad v tomhle příběhu...už se těším na návrat ze "společenské" místnosti Very Happy
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeMon Sep 08, 2008 10:28 pm

Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeWed Sep 10, 2008 10:18 pm

Larisa:Diky! Pracuji na tom Wink ... asi se dozvíte o Daniele věci, které nevíte Very Happy

Tak sem dávám fotku Daniely a Rodneyho... nevyšel mě papír a tak to asi budu překreslovat...přesto to tu máte Wink :
Mimo mísu... - Stránka 7 Danieala-a-Rodney
Slyšte, slyšte! Daniela a Rodney... náš deník Aha! odhalil skandální vztah!

Meredith: Na tvém obrázku opravdu zapracuji, ale o víkendu snad nad tím sendu, nezlob se Wink

Nějak jsem se zasekly Very Happy Wink
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeThu Sep 11, 2008 12:36 am

Daniela McNillová napsal:

Nějak jsem se zasekly Very Happy Wink

Jejda Embarassed To musím napravit Twisted Evil

Jinak další pěkný obrázek Smile
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeThu Sep 11, 2008 6:08 pm

Daniela: Že ty si přeci umíš vybrat! lol! lol! a přemýšlím, jestli ti to mám vůbec chválit, aby ti moc nenarostl hřebínek, protože to máš fakt hezké Smile A neboj nezlobím se, sotjím si za heslem "To nejlepší na konec". Twisted Evil
A mě se někam vypařila má můza, ale zkusím něco vymyslet i bez (takže se předem omlouvám, že to bude hrozná nuda Embarassed )

[jééé, můj stý příspěvek cheers ]
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeSat Sep 13, 2008 12:57 am

Meredith: Díky Very Happy ...Jaká nuda?! Vždyť je to super... Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeSat Sep 13, 2008 7:54 pm

Daniela: (no super... asi jsem si půjčila múzu někoho od vás Razz )Ty se tady pořád podceňuješ a přitom maluješ úplně úžasně! Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeSun Sep 14, 2008 3:52 pm

Meredith: Embarassed Já rudnu za monitorem!
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeMon Sep 22, 2008 9:17 pm

Mám takový věcný dotaz...on to tu někdo promazává? Já jen, jestli jsem někoho neurazila, tím co jsem napsala...vím, že tu dnes ráno byl příspěvek od Larisi a předtím ode mě...Těším se domů, že si ho přečtu (ve škole mě to blblo) a nic Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
Adriana Keenan

Adriana Keenan

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeTue Sep 23, 2008 6:40 pm

Tak to jsme s Anijshou stejně v šoku, jako ty! affraid Nevíme, co se stalo, ale my rozhodně nic nemazaly (kdyby na to nedej bože někdy muselo dojít, tak to rozhodně dáme vědět předem a poskytneme možnost nápravy), tohle není ani zdaleka naší chybou. Buď se nám sem někdo naboural, což nezjistíme a ani s tím nic nenaděláme a nebo byla chyba na webu a z nějakého důvodu se ty přízpěvky neuchovaly. Bohužel ti můžu jen doporučit napsat chybějící znova, nebo prostě pokračovat dál.
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeTue Sep 23, 2008 11:02 pm

No jestli nám to tady někdo maže, tak je to teda hodně nepřející pako a pokud je to chyba systému, tak je to hodně nepřející systém! Ať už to bylo cokoli, doufám, že to bylo jednou a naposledy Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
Adriana Keenan

Adriana Keenan

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeWed Sep 24, 2008 6:19 pm

Jo, tak v to doufáme taky, protože jestli se to bude opakovat, tak nemám sebemenší tušení, jak tomu zabránit a nakonec bychom se ještě musely přestěhovat Sad .
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeWed Sep 24, 2008 10:59 pm

Stěhovat? Já se děsně nerada stěhuju! Respektive jsem to ještě nikdyneprovozovala... Embarassed takže snad to byl jenom hloupý kiks, protože jsem se tu už fakt zabydlela a nevím nevím, jestli bych si byla schopná zabalit kufr na další cestu Daedalem :-p
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeThu Sep 25, 2008 8:54 pm

Uf, já za to nemůžu, jupí Twisted Evil ...ale doufám, že se muset nebudeme stěhovat. Protože pak by padali hlavy Wtaithům! Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Adriana Keenan

Adriana Keenan

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitimeSun Sep 28, 2008 2:41 pm

Vím, teď budu částečně off topic, ale tohle se týká také naší rpg. Ti z vás, kdo sem do fóra chodí přes moje a Anijshiny společné stránky, tak teď chci upozornit, že skrytý dokaz byl přesunut. Ze stávajícího místa jsem ho posunula ještě níž, hned za prohlášední, které máme napsané na spodu stránky. Je to z toho důvodu, že při pomalejším načítání obrázků docházelo ke zviditelnění odkazu a hrozilo nám, že se sem někdo nevyžádaný mohl dostat. Takže tolik k informacím, pro ty, co by to náhodou zajímalo, tak jsme stránky zároveň i aktualizovaly Very Happy .

EDIT: Tak jsem ještě vložila vizitku Daniely, čekala jsem původně i na Sandřinu, ale ta stále nikde Evil or Very Mad , tak jsem vložila aspoň tu Danielinu Very Happy .
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 7 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Mimo mísu...
Strana 7 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Before I Sleep :: Atlantis-
Přejdi na: