| Mimo mísu... | |
|
+2Meredith Black Adriana Keenan 6 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Meredith Black
Po?et p?ísp?vk? : 161 Join date : 13. 11. 07 Age : 44 Location : Atlantis, Galaxie Pegasus
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Sep 28, 2008 7:48 pm | |
| Uf, tohle jde naštěstí mimo mne O:-) chodím sem přímo, ale podívat se stejně půjdu... jsem zvědavá Daniel, co se o tobě dozvím | |
|
| |
Daniela McNillová
Po?et p?ísp?vk? : 188 Join date : 06. 04. 08 Age : 44 Location : Dublin, Irsko
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Sep 28, 2008 9:33 pm | |
| Adiana: Jé super ...já jsem chodím taky přímo Meredith: No zděsíš se Pro všechny!: Milé dámy, kdysi padl na jednom srazu návrh (ehm, kupodivu na tom minulém), že bychom se mohly posunout v čase. Vím, že poslední dobou se nám nechce do psaní a nějak nás to nebere. Proto mě napadlo, že dojedeme tento den (14.4.) opilý se přesunou do pokojů, nebo usnou tam kde jsou...tedy postupem času. A jakmile se probudí, tak se probudí bez kocoviny do 15.5., což je měsíc, doba po kterou platí karanténa pro nově příchozí. Mohly bychom vyrazit na misi, a tak dále...Je to jen návrh a nevadilo by mě, kdyby jste ho zkritizovaly A demokraticky hlasovaly | |
|
| |
Meredith Black
Po?et p?ísp?vk? : 161 Join date : 13. 11. 07 Age : 44 Location : Atlantis, Galaxie Pegasus
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Sep 28, 2008 10:33 pm | |
| Osobně je mi to úplně fuk, zapojím se tak jako tak, ale změna je život, tak vzhůru na posun! Daniela: Nezděsila | |
|
| |
Larisa Fjodorovna Volkova
Po?et p?ísp?vk? : 216 Join date : 12. 11. 07 Age : 46 Location : St. Petěrburg, Rassija
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Sep 28, 2008 10:39 pm | |
| Daniela: No, nějakou akci by to chtělo Ale já bych byla ještě za to hrát ještě jeden den (když mám to dmluvený rande ), který by jsme vzaly tak nějak hopem. Když spolu nebudem v jednom kuse všichni tak by to neměl být problém. A mezitím by se mohlo vymyslet nějaký dobrodrůžo Teda jsetli chcete nějaký dobrodrůžo ne nornální misi, jako byla ta "dnešní". Nejschůdnější by byla asi nějaká kombinace,hmmm... | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Sep 28, 2008 10:52 pm | |
| Ok, proto tu je ta kecárna, abychom se domluvily . Já jsem taky pro přejít 15.4. hopem...jelikož mám své dlouhodobé plány. Jinak, nejsem proti tomu. Stačí rychle proběhnout ten den a pak šup do průšvihu . Jak říká Larisa, tak mezitím můžeme vymýšlet nějaké to dobrodrůžo a můžeme jsem zhruba každý napsat, co by chtěl Jinak každý tu napiště svůj názor a pak se vájemě přehlasujeme Larisa: Omlouvám se, že jsem donutila Danielu tak rychle odejít a ani se pořádně nerozloučit, ale začala se trošku nudit | |
|
| |
Adriana Keenan
Po?et p?ísp?vk? : 130 Join date : 14. 11. 07 Age : 45 Location : Livingston, Skotsko
| Předmět: Re: Mimo mísu... Mon Sep 29, 2008 12:20 am | |
| aha, takže každý svůj názor? Tak já rozhodně souhlasím s posunem a s trochu akčnějším dějem a stejně tak nemohu Larise odepřít řádně si užít rande . Takže rozhodně jsme pro . | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Mon Sep 29, 2008 11:45 am | |
| Jé...Lariso! Tak se těším na to, jak bude probíhat to rande:D...držím palce, abys Shepparda nepráskla piknikovým košem přez hlavu! | |
|
| |
Meredith Black
| |
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Sep 30, 2008 4:10 pm | |
| Meredith: Ten můj dech...to musela být síla | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Oct 02, 2008 12:56 am | |
| Daniel: užij si to! Sepsala jsem to podle nejlepšího vědomí a svědomí O:-) Adriana: ty se ale těšíš na další den však, my už to skoro máme, že Mooony | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Oct 02, 2008 5:50 pm | |
| | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Oct 03, 2008 11:44 am | |
| Doufám, že si to teda užilo více lidí, ohlasy na "suchara McKaye" se mi začínají kupit... já ho teda příště pokropím třeba šťávou z citronu, ať není tak "suchý"... A jako jídlo pro psy Rodney fakt nevypadá... to spíš Carsona by si mohl poznat na snídani a třeba by dostal i jejich pes O:-) PS. - citace :
- "Meredith ještě za nimi něco křikla, ale naštěstí to ani jeden neslyšel."
Mooony... nevím, kdo mi říkal, ať se chovám mravně! | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Oct 03, 2008 5:13 pm | |
| | |
|
| |
Po?et p?ísp?vk? : 216 Join date : 12. 11. 07 Age : 46 Location : St. Petěrburg, Rassija
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Oct 03, 2008 6:32 pm | |
| Teda, holky, já nestačím koukat Jste se pěkně rozjely až jsem v tom měla místy chaos | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sat Oct 04, 2008 3:13 pm | |
| Týjo, včera jste to pěkně rozjely Odejdu si na koncert Čechomoru a když se vrátím, tak je tu tolik příspěvků ...jen tak dál | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sat Oct 04, 2008 10:03 pm | |
| No jo, fakt se to nějak rozjelo, sama jsem se chvílemi ztrácela ve vlastním textu a myšlenkách, až jsem byla upozorněna, že místo 15.4. jsem se v pokoji předběhla a měla jsem už 16. Pro zvědavce oznamuji, že jsem si to už opravila... (PS. děkuji za upozornění - vy víte, komu to ptaří ;-)) Daniela - jůůů, Čechomor, jaký to bylo? (doufám, že se potkáme někdy brzo na icq a popíšeš mi to ;-)) PS. A opravdu tě nechci honit a opravdu na to nespěchám, jen jsem nezdravě zvědavá, jak si stojí obrázek mé druhá polovičky s otazníkem místo obličeje, protože jeho identita zatím není známa O.-) | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Oct 05, 2008 12:25 am | |
| Mer:Bylo to fantastický a určitě ti to popíšu...i když to bude těžký....Eh, obrázek? No víš, jak bych to řekla...pardon ...já na to úplně zapomněla...sákryš stydím se a hodlám takovou hroznou věc co nejdříve napravit! Pro všechny!!!:Tak tohle jsem si nemohla odpustit! Vím, že je trošku mimo téma a tak, ale zaručeně vám to zvedne náladu. Vydržte to až do konce a nebudete litovat: - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=HUsT0ZRLtyY&NR=1 Pomalu jsem u toho brečela smíchy | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Oct 09, 2008 3:05 am | |
| Daniela: Nevadí, chápu to ;-) sama jsem se teď skoro týden k počítači málem nepřiblížila... běhám po Ostravě a scháním literatutu na bakalářku - celkem sranda A když už mám chvíli volnou, tak se nám spolubydlícípánové rozhodnou navařit, což se jen těžko odmítá, nebo máme kecací pětihodinovku ze tří pokojů a probíráme sny, Vánoce, zimu školu a málem i pohlavní nemoci Tak snad se během dneška víc zapojím... (jsou dvě hodiny ráno, tak doufám ) | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Oct 09, 2008 8:38 pm | |
| Meredith: OMG, nepřeháněj to! Týjo, já bych se z toho zcvokla...teda, asi mě z toho hrábne . Dělám totiž SOČ (středoškolská odborná činnost) a ta paní, u které to děláme chce, abychom jí odevzdaly podklady (tj. taková kostra celé práce) hned někdy po festivalu . Takže, vážně nevím, jak to udělám přez festival . Ale alespoň nás bude víc v časovém presu | |
|
| |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Oct 09, 2008 11:26 pm | |
| Tak děvčata něco tady pro vás s Adrianou máme Po vzoru Daniely jsme udělaly promo fotky. ale nejsou tu ledajaké promo, jsou udělané ve hře Sims 2. Snažily jsem se seč mohly, tak doufám, že se vám výsledek bude aspoň trochu líbit. Pro začátek tady mám jednu společnou Zbytek coming soon... | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Oct 10, 2008 2:17 pm | |
| Děvčata, já nestíhám "čučet" To je super Krása, vážně super...jako ve škole: jednička s hvězdičkou | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Oct 12, 2008 9:13 pm | |
| Meredih: Hlásím, hlasím, Meredith a její partner je hotov, jen čeká na vybarvení ... zkopírování a vložení. Drž mi palce, aby to bylo brzo | |
|
| |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Oct 16, 2008 9:46 pm | |
| | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Oct 17, 2008 10:06 am | |
| Zase jednou za uherský rok tady... když jsem si myslela, že je maturita fuška, tak jsem se trochu spletla Daniela: Jůůů držím palce, aby to bylo jestli to bude brzo nebo pozdě, to je fuk, já jsem tu stejně tak jednou do týdne | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Oct 23, 2008 11:51 pm | |
| No holky! Nestačím koukat na promofotky! Nádhera wof... Daniela je se sebou velmi, ale velmi spokojená ;-) Meredith: Já se tak stydím! Slíbím něco a trvá mi to skoro uherskej rok! Jsem na sebe naštvaná, proto se pokusím slib brzo dohnat k dokonalosti ;-) . | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mimo mísu... | |
| |
|
| |
| Mimo mísu... | |
|