Before I Sleep
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stargate Atlantis RGP.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Mimo mísu...

Goto down 
+2
Meredith Black
Adriana Keenan
6 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
Meredith Black

Meredith Black

Po?et p?ísp?vk? : 161

Mimo mísu... - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeSun Sep 28, 2008 7:48 pm

Uf, tohle jde naštěstí mimo mne O:-) chodím sem přímo, ale podívat se stejně půjdu... jsem zvědavá Daniel, co se o tobě dozvím Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

Po?et p?ísp?vk? : 188

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeSun Sep 28, 2008 9:33 pm

Adiana: Jé super Very Happy...já jsem chodím taky přímo Wink
Meredith: No zděsíš se Wink

Pro všechny!: Milé dámy, kdysi padl na jednom srazu návrh (ehm, kupodivu na tom minulém), že bychom se mohly posunout v čase. Vím, že poslední dobou se nám nechce do psaní a nějak nás to nebere. Proto mě napadlo, že dojedeme tento den (14.4.) opilý se přesunou do pokojů, nebo usnou tam kde jsou...tedy postupem času. A jakmile se probudí, tak se probudí bez kocoviny do 15.5., což je měsíc, doba po kterou platí karanténa pro nově příchozí. Mohly bychom vyrazit na misi, a tak dále...Je to jen návrh a nevadilo by mě, kdyby jste ho zkritizovaly Smile A demokraticky hlasovaly Wink
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeSun Sep 28, 2008 10:33 pm

Osobně je mi to úplně fuk, zapojím se tak jako tak, ale změna je život, tak vzhůru na posun!
Daniela: Nezděsila lol!
Návrat nahoru Goto down
Larisa Fjodorovna Volkova

Po?et p?ísp?vk? : 216

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeSun Sep 28, 2008 10:39 pm

Daniela: No, nějakou akci by to chtělo Twisted Evil Ale já bych byla ještě za to hrát ještě jeden den (když mám to dmluvený rande Embarassed ), který by jsme vzaly tak nějak hopem. Když spolu nebudem v jednom kuse všichni tak by to neměl být problém. A mezitím by se mohlo vymyslet nějaký dobrodrůžo Wink Teda jsetli chcete nějaký dobrodrůžo ne nornální misi, jako byla ta "dnešní". Nejschůdnější by byla asi nějaká kombinace,hmmm...
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeSun Sep 28, 2008 10:52 pm

Ok, proto tu je ta kecárna, abychom se domluvily Wink . Já jsem taky pro přejít 15.4. hopem...jelikož mám své dlouhodobé plány. Jinak, nejsem proti tomu. Stačí rychle proběhnout ten den a pak šup do průšvihu Wink . Jak říká Larisa, tak mezitím můžeme vymýšlet nějaké to dobrodrůžo a můžeme jsem zhruba každý napsat, co by chtěl Twisted Evil
Jinak každý tu napiště svůj názor a pak se vájemě přehlasujeme Very Happy

Larisa: Omlouvám se, že jsem donutila Danielu tak rychle odejít a ani se pořádně nerozloučit, ale začala se trošku nudit Embarassed
Návrat nahoru Goto down
Adriana Keenan

Adriana Keenan

Po?et p?ísp?vk? : 130

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeMon Sep 29, 2008 12:20 am

aha, takže každý svůj názor? Tak já rozhodně souhlasím s posunem a s trochu akčnějším dějem a stejně tak nemohu Larise odepřít řádně si užít rande lol! . Takže rozhodně jsme pro Laughing .
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeMon Sep 29, 2008 11:45 am

Jé...Lariso! cheers Tak se těším na to, jak bude probíhat to rande:D...držím palce, abys Shepparda nepráskla piknikovým košem přez hlavu! Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeTue Sep 30, 2008 10:24 am

Daniela: jo prý jsi potkla palírnu Very Happy Very Happy já nebýt ve škole a nemuset si držet určité dekorum, tak se tu válím smíchy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeTue Sep 30, 2008 4:10 pm

Meredith: Ten můj dech...to musela být síla Wink
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeThu Oct 02, 2008 12:56 am

Daniel: užij si to! Sepsala jsem to podle nejlepšího vědomí a svědomí O:-)
Adriana: ty se ale těšíš na další den Smile však, my už to skoro máme, že Mooony lol!
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeThu Oct 02, 2008 5:50 pm

Mer: Užila jsem si to Wink díky...ta hádka ohledně opilosti, snad se nezlobíš Wink , ale neodolala jsem.... je taková smysluplná Wink

Spoiler:

btw2:Jasně, my valíme na další den, jak splašený sunny Jupí! Konečně dokončíme jeden den Wink .
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeFri Oct 03, 2008 11:44 am

Doufám, že si to teda užilo více lidí, ohlasy na "suchara McKaye" se mi začínají kupit... já ho teda příště pokropím třeba šťávou z citronu, ať není tak "suchý"...
A jako jídlo pro psy Rodney fakt nevypadá... to spíš Carsona by si mohl poznat na snídani a třeba by dostal i jejich pes O:-)

PS.
citace :
"Meredith ještě za nimi něco křikla, ale naštěstí to ani jeden neslyšel."
Mooony... nevím, kdo mi říkal, ať se chovám mravně! lol!
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeFri Oct 03, 2008 5:13 pm

No jen počkej zajíci Very Happy ! Já se chovám mravně Very Happy ...a ty taky Very Happy , avšak noční procházky po městě? Ještě, že tě nikdo neukradl Wink
btw: Jinak, měly bychom rozvíjet nápady typu: týrání, pečení... Wink Twisted Evil Very Happy Shocked a já málem zapomněla na plastikový citron! Shocked
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeFri Oct 03, 2008 6:32 pm

Teda, holky, já nestačím koukat Shocked Jste se pěkně rozjely What a Face až jsem v tom měla místy chaos Embarassed
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeSat Oct 04, 2008 3:13 pm

Týjo, včera jste to pěkně rozjely Very Happy Odejdu si na koncert Čechomoru a když se vrátím, tak je tu tolik příspěvků Smile ...jen tak dál Smile
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeSat Oct 04, 2008 10:03 pm

No jo, fakt se to nějak rozjelo, sama jsem se chvílemi ztrácela ve vlastním textu a myšlenkách, až jsem byla upozorněna, že místo 15.4. jsem se v pokoji předběhla a měla jsem už 16. Pro zvědavce oznamuji, že jsem si to už opravila... (PS. děkuji za upozornění - vy víte, komu to ptaří ;-))

Daniela - jůůů, Čechomor, jaký to bylo? Very Happy (doufám, že se potkáme někdy brzo na icq a popíšeš mi to ;-))
PS. A opravdu tě nechci honit a opravdu na to nespěchám, jen jsem nezdravě zvědavá, jak si stojí obrázek mé druhá polovičky s otazníkem místo obličeje, protože jeho identita zatím není známa O.-)
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeSun Oct 05, 2008 12:25 am

Mer:Bylo to fantastický a určitě ti to popíšu...i když to bude těžký....Eh, obrázek? No víš, jak bych to řekla...pardon Embarassed ...já na to úplně zapomněla...sákryš stydím se a hodlám takovou hroznou věc co nejdříve napravit!

Pro všechny!!!:Tak tohle jsem si nemohla odpustit! Vím, že je trošku mimo téma a tak, ale zaručeně vám to zvedne náladu. Vydržte to až do konce a nebudete litovat:
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=HUsT0ZRLtyY&NR=1
Pomalu jsem u toho brečela smíchy Embarassed
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeThu Oct 09, 2008 3:05 am

Daniela: Nevadí, chápu to ;-) sama jsem se teď skoro týden k počítači málem nepřiblížila... běhám po Ostravě a scháním literatutu na bakalářku - celkem sranda Embarassed
A když už mám chvíli volnou, tak se nám spolubydlícípánové rozhodnou navařit, což se jen těžko odmítá, nebo máme kecací pětihodinovku ze tří pokojů a probíráme sny, Vánoce, zimu školu a málem i pohlavní nemoci lol! Tak snad se během dneška víc zapojím... (jsou dvě hodiny ráno, tak doufám Laughing )
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeThu Oct 09, 2008 8:38 pm

Meredith: OMG, nepřeháněj to! affraid Týjo, já bych se z toho zcvokla...teda, asi mě z toho hrábne Very Happy . Dělám totiž SOČ (středoškolská odborná činnost) pale a ta paní, u které to děláme chce, abychom jí odevzdaly podklady (tj. taková kostra celé práce) hned někdy po festivalu Sad . Takže, vážně nevím, jak to udělám přez festival confused . Ale alespoň nás bude víc v časovém presu Very Happy
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeThu Oct 09, 2008 11:26 pm

Tak děvčata něco tady pro vás s Adrianou máme Very Happy Po vzoru Daniely jsme udělaly promo fotky. ale nejsou tu ledajaké promo, jsou udělané ve hře Sims 2. Snažily jsem se seč mohly, tak doufám, že se vám výsledek bude aspoň trochu líbit.

Pro začátek tady mám jednu společnou
Mimo mísu... - Stránka 8 Snapshot35f8f5a8b5f8f5anv3.thMimo mísu... - Stránka 8 Thpix

Zbytek coming soon... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeFri Oct 10, 2008 2:17 pm

Děvčata, já nestíhám "čučet" What a Face To je super cheers Krása, vážně super...jako ve škole: jednička s hvězdičkou Wink
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeSun Oct 12, 2008 9:13 pm

Meredih: Hlásím, hlasím, Meredith a její partner je hotov, jen čeká na vybarvení ... zkopírování a vložení. Drž mi palce, aby to bylo brzo Wink
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeThu Oct 16, 2008 9:46 pm

Tak, dámy, tady máte další sims promo fotky Wink Omlouváme se těm, které se samy sobě nelíbí, ale hra je hra a má jisté grafické limity Very Happy

Daniela:
Mimo mísu... - Stránka 8 Sims22008101112040439jh9.th Mimo mísu... - Stránka 8 Sims22008101112041760nk1.thMimo mísu... - Stránka 8 Thpix

Meredith:
Mimo mísu... - Stránka 8 Sims22008101112061112bb1.thMimo mísu... - Stránka 8 Thpix Mimo mísu... - Stránka 8 Sims22008101112062076xr1.thMimo mísu... - Stránka 8 Thpix

Sofie:
Mimo mísu... - Stránka 8 Sims22008101112071603ae9.thMimo mísu... - Stránka 8 Thpix Mimo mísu... - Stránka 8 Sims22008101112072260ym1.thMimo mísu... - Stránka 8 Thpix
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeFri Oct 17, 2008 10:06 am

Zase jednou za uherský rok tady... když jsem si myslela, že je maturita fuška, tak jsem se trochu spletla Very Happy
Daniela: Jůůů cheers držím palce, aby to bylo Smile jestli to bude brzo nebo pozdě, to je fuk, já jsem tu stejně tak jednou do týdne Embarassed
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitimeThu Oct 23, 2008 11:51 pm

No holky! Nestačím koukat na promofotky! Nádhera What a Face wof... What a Face Daniela je se sebou velmi, ale velmi spokojená ;-)

Meredith: Já se tak stydím! Slíbím něco a trvá mi to skoro uherskej rok! Jsem na sebe naštvaná, proto se pokusím slib brzo dohnat k dokonalosti ;-) .
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 8 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Mimo mísu...
Strana 8 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Before I Sleep :: Atlantis-
Přejdi na: