|
| Mimo mísu... | |
|
+2Meredith Black Adriana Keenan 6 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Sofie Peletier
Po?et p?ísp?vk? : 160 Join date : 16. 11. 07 Age : 43 Location : Callgary, Kanada
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu May 15, 2008 8:11 pm | |
| Taky se připojuji k gratulantům, ten fotograf musí být génius . Zajímavé, že věděl, že ráda sedím na tom zábradlí... Akorát drobnůstka Sofie nosí černá trička, né modrá (i když změna neuškodí ). Larisa: no ono záleží na úhlu pohledu...obě máte pravdu. Sofie je kanadský voják momentálně ve službě Ameriky. | |
| | | Adriana Keenan
Po?et p?ísp?vk? : 130 Join date : 14. 11. 07 Age : 45 Location : Livingston, Skotsko
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu May 15, 2008 8:29 pm | |
| Paráda! Moc se mi to líbí, nemám vůbec žádnou výhradu, není rozhodně co, vážně super | |
| | | Daniela McNillová
Po?et p?ísp?vk? : 188 Join date : 06. 04. 08 Age : 44 Location : Dublin, Irsko
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu May 15, 2008 9:42 pm | |
| Jé, holky, moc děkuju přímo se za PC červenám! Jsem ráda, že se vám to líbí...no a že mě nezbijete za komentáře, já jsem prostě nedokázala odolat! Meredith: Hahaha jak kecá, že neví Jen počkej! To si teprve povíme...a já hodlám Rodneyho vydeptat, on je prostě takovej 'ňuňu' speciálně pro tebe: - kód:
-
http://josephmallozzi.files.wordpress.com/2008/04/dsc04876.jpg - Spoiler:
Cudák Lorne...slint slint ...jen nechci vidět, co se stane ostatním... Larisa: Oh, promiň na další (pokud bude) slibuji, že budou kratší (vlasy) No já si pamatuju, že jsme sestřenice, však se těším, až se potkáme to teprve bude...¨"OOOO, jéé Lariso, co tu děláš?" Sofie: Oj oj oj, promiň já jsem to nějak nedomyslela s Amerikou a Kanadou Černé tričko ne, v tom by jsi zanikla, ale slibuji, že na dalším ho budeš (možná) mít...No a nevím, jak to fotograf ví, že ráda sedáš na zábradlí...najak to odhadl (spíš je to tak, že jsem si řekla: A voják, bude sedět na zábradlí, je takovej odvážnej ) Adriana: Moc děkuji, tohle potěší. Ještě jednou vám holky všem děkuji za ohodnocení. Snad brzo budou další. (Pokud vás to neomrzelo...mě ještě ne:D.) Jen tam nebudou obličeje...nějak mi to s nima nejde | |
| | | Sofie Peletier
Po?et p?ísp?vk? : 160 Join date : 16. 11. 07 Age : 43 Location : Callgary, Kanada
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu May 15, 2008 9:54 pm | |
| Daniela: Vůbec se neomlouvej, nemáš za co...já jen odpovídala na to co napsala Larisa. A s tím tričkem si nedělej starosti, nikdo není dokonalý a Sofie vůbec ne . Třeba si ho něčím polila zrovna když se měla jít fotit a muselí ji holky půjčit svoje . Já si jen musela trocha rýpnout, ať tě furt jen nechválíme. Jinak foto docela zajímavý... no holky máte s Rodnym co dělat . S Lornem to půjde snáž... . | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu May 15, 2008 10:53 pm | |
| Sofie: Oh, tak to potom jo...abych nezpychla:D No jo, se někdo má, každej si musíme vybrat nějakou oběť já si vybrala Rodneyho | |
| | | Larisa Fjodorovna Volkova
Po?et p?ísp?vk? : 216 Join date : 12. 11. 07 Age : 46 Location : St. Petěrburg, Rassija
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri May 16, 2008 8:51 pm | |
| Uff, porodila jsem ale ždánou slávu nečekejte | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri May 16, 2008 10:44 pm | |
| Musím říct, že úplně mrkám . Takhle sbalit Shepparda! Jinak proč jsem zase píšu (furt tu straším) je to, že se chystá srazík. Nevím jestli můžete, ale rozhodně bych se s vámi zase ráda viděla (jo jak je to z vaší strany to nevím). Pokud by jste ale někdy chtěly, tak jsem ochotná kamkoliv dojet...no jo otravuju, ale dva měsíce po netu a žádná archa pravdy a žádní medvídci | |
| | | Adriana Keenan
Po?et p?ísp?vk? : 130 Join date : 14. 11. 07 Age : 45 Location : Livingston, Skotsko
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sat May 17, 2008 2:57 pm | |
| Tak na sraz asi nedojedem, teda já asi ne, to víš, je zkouškové a učení nad hlavu. Co se týče nějakého "soukromého" srazu, proč ne, ale momentálně mám stejnou výmluvu, jako na ten na fóru, ale co tak FF? Pojedeš na FF, my tam budeme všechny . | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sat May 17, 2008 7:25 pm | |
| Se s zkouškovým to beru chápu, pomalu ani nevíš kde ti hlava stojí (znám od bráchy). Kdyby jste někdy chtěli soukromý sraz, přidám se, není problém však já bych se nějak k tomu dostala. Jéje, já na FF nejedu z několika důvodů, bohužel to nevyjde a mě to mrzí, snad by to vyšlo příští rok, ale v tom bych pak potřebovala pomoc, jelikož jsem mírně tupá na spoustu věcí (Tento rok mě to láká, ale vůbec nic o tom nevím - hrůza já vím, jsem ztracený případ) | |
| | | Meredith Black
Po?et p?ísp?vk? : 161 Join date : 13. 11. 07 Age : 44 Location : Atlantis, Galaxie Pegasus
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue May 20, 2008 12:27 pm | |
| Zase jsem se sem po dlouhé době dostala, já nevím co s tím časem dělám, že ho pořád nemám... :-/ Nesnáším zkouškové... Moony: škoda že na FF to nestihneš a příští rok s pomocí počítej, myslím, že se o tebe dokonce popereme Soukromý sraz? přijedete mi radit na zkoušku? ne? škoda... UAA, zase moc kecám, málo čtu, vůbec nepíšu a to bych se měla učit a ne se tady bavit... omluvte mne, jdu si dohnat některé resty O:-) | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu May 22, 2008 7:05 pm | |
| Mě to taky mrzí ale rozhodla jsem se, že to nějak udělám , abych mohla na příští jet Jejda a poprat se? To ne, modráky kolem očí nejsou nejkrásnější Přeji vám, aby se zkoušky povedly a všechno dobře dopadlo . | |
Po?et p?ísp?vk? : 216 Join date : 12. 11. 07 Age : 46 Location : St. Petěrburg, Rassija
| Předmět: Re: Mimo mísu... Mon May 26, 2008 4:20 pm | |
| Když jsme to tady zakládaly a hlavně vymýšlely své postavy, tak jsem zaboha nemohla najít jakýkoliv obrázek nebo fotku jak by měla Larisa vypadat a proto jsem si nakreslila vlastní obrázek. Ale tak před dvěma dny jsem narazila na obrázek/fotku jak by měla vypadat . Pak už jen menší práce v photoshopu a... tadááá! No, neberte to nějak doslově, moje ikonka zůstává pořád stejná Jen jsem se o to musela podělit At žije Farscape!!!! | |
| | | Meredith Black
Po?et p?ísp?vk? : 161 Join date : 13. 11. 07 Age : 44 Location : Atlantis, Galaxie Pegasus
| Předmět: Re: Mimo mísu... Mon May 26, 2008 6:56 pm | |
| Uh... tak jsem se vykašlala chvíli na učení a konečně něco připsala O.-) Larisa -> dobré | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue May 27, 2008 10:35 pm | |
| Meredith:Jééé, to je super, že jsi něco napsala , je to super(Daniela se tu projevila trošičku, jak bych to řekla, no zlomyslně - a to se mi líbí). Jinak, přeji abys to měla brzy za sebou (stejně jako všichni) a užila si klidu Larisa:Nádhera! Já chci taky , fakt je to super...závidím btw: před nedávnem (je to delší oba) jsem vymyslela nějakej ten novej "podpis"...doufám, že byl humorně pochopen...nechutný humor chemiků | |
| | | Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Wed May 28, 2008 12:40 am | |
| Odmítám se učit... je to nuda... a klid bude nejdřív v hrobě nebo na festivalu fantazie, uvidím, co příjde dřív Daniela: podpis dobrý, dokonce jsem ho pochopila bez problémů ;-) a nějak jsem se rozepsala, to jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Wed May 28, 2008 1:52 pm | |
| Já sem se taky rozepsala, omlouvám se, jestli si chudáček Meredith připadá nějak odstrčená. Snažím se ji začlenit. Každopádně, Daniela s Mredith váží, ale je problém v tom, že některé tajemství jí prozradí později...Nemůže to hned všem vykecat na počkání (Snažím se o to, aby Meredith něco alespoň tušila... ) | |
| | | Sofie Peletier
| Předmět: Re: Mimo mísu... Wed May 28, 2008 7:57 pm | |
| No to jo, to si se rozepsala ... Ale tak to má být, já bohužel nestíhám, nějak, tak alespoň na rychlo čtu a teď sem píšu komentář Ale snad se k tomu brzy dostanu | |
| | | Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu May 29, 2008 12:28 am | |
| "chudáček Meredith" je ráda, že může chvíli vypnout O:-) a tajemství si nechej, je to aspoň zajímavější ;-) ale mám jednu prosbu, buď mi to budeš muset vysvětlit nebo si to opravit... jedná se hned o začátek tvého posledního příspěvku: "Vysely na ní čtyři páry očí..." zaprvé: 4 páry? byl tam pavouk někde? a zadruhé, teď možná už kecám, ale nemá být "Viset (na něčem)" protože vyset je spíš ve smyslu nasít nějakou plodinu Ne že by mi to extra vadilo, ale smíchy jsem málem nečetla dál O.-) | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu May 29, 2008 4:23 pm | |
| Jsem se rozepsala a tak to dopadlo Omlouvám se, valím to opravit S těma párama očí...mno třeba pavouk s brýlema omlouvám se, valím to hned opraviti, dík, ještě že to někdo opravil ...to jsem ráda, že je Meredith ráda a ráda si odpočine (tajemství se dostane na povrch, v Atlantis se nic dlouho neudrží v tajnosti... ) | |
| Předmět: C-c-co to je!?! Thu May 29, 2008 8:01 pm | |
| Su-su:What the hell is it!? Tys mi z Larisy udělala diktátora To zase bude práce, když se z toho budu vypisovat. | |
| | | Sofie Peletier
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri May 30, 2008 12:53 pm | |
| Larisa: Promiň, ale to jak si to tady psala, tak mi to občas malinko připadalo. Ale jenom malinko... Jó trošku sem to zvětšila, ale co už. No popravdě sem to nechtěla napsat, ale když si napsala tu větu, že se bez tebe tady nikdo nepohne, bo něco v tom smyslu a mluvila si k Lornovi, kterého sem před tím, cca 5 minutami, poslala pryč. Sem si to prostě nemohla odpustit. Promiň... . Já vím, su děsná... Sem se ti původně chtěla omluvit už dopředu, bohužel sem už neměla čas. Můžeš to svést na to, že si trochu tušila, že ti něco zatajuju a že si chtěla vědět co... A jinak k těm dvěma, vždyť víš, že chlapy furt na něco hudrujou... | |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri May 30, 2008 10:08 pm | |
| Trošku?! Já se nestačila divit No, uvidím co z toho vykutím. | |
| | | Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sat May 31, 2008 8:03 pm | |
| Ahojte, mám smutnou zprávu, jedu na týden pryč a tak se tu nebudu mít možnost objevit. Takže doufám, Meredith, že z Danieli nestihneš udělat psychicky narušenou osobu . Mějte se krásně a pěkný týden...btw: Jedu na vodu a na kolo, takže budu opravdu hodně zničená Budu se učit plavat ;-) ...alá styl kachnička | |
| | | Sofie Peletier
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sun Jun 01, 2008 11:47 am | |
| tak si to hezky užíj a hlavně se nám neutop... Když už vzpomínáš kachničku, je alespoň žlutá | |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Jun 05, 2008 10:00 pm | |
| Tak jsem si dovolila založit topic o našich vedlejších postavách, aby jsme v nich měly přehled. Jestli nějakou máte (což máte ) tak šup tam s ní Topic najdete hned pod tímto | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Mimo mísu... | |
| |
| | | | Mimo mísu... | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |