Before I Sleep
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stargate Atlantis RGP.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Mimo mísu...

Goto down 
+2
Meredith Black
Adriana Keenan
6 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
Sofie Peletier

Sofie Peletier

Po?et p?ísp?vk? : 160

Mimo mísu... - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeThu May 15, 2008 8:11 pm

Taky se připojuji k gratulantům, ten fotograf musí být génius Wink. Zajímavé, že věděl, že ráda sedím na tom zábradlí... Akorát drobnůstka Sofie nosí černá trička, né modrá (i když změna neuškodí Embarassed ).
Larisa: no ono záleží na úhlu pohledu...obě máte pravdu. Sofie je kanadský voják momentálně ve službě Ameriky.
Návrat nahoru Goto down
Adriana Keenan

Adriana Keenan

Po?et p?ísp?vk? : 130

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeThu May 15, 2008 8:29 pm

Paráda! Moc se mi to líbí, nemám vůbec žádnou výhradu, není rozhodně co, vážně super Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

Po?et p?ísp?vk? : 188

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeThu May 15, 2008 9:42 pm

Jé, holky, moc děkuju Embarassed přímo se za PC červenám! Jsem ráda, že se vám to líbí...no a že mě nezbijete za komentáře, já jsem prostě nedokázala odolat!

Meredith: Hahaha Very Happy jak kecá, že neví Twisted Evil Jen počkej! To si teprve povíme...a já hodlám Rodneyho vydeptat, on je prostě takovej 'ňuňu' Very Happy
speciálně pro tebe:
kód:
http://josephmallozzi.files.wordpress.com/2008/04/dsc04876.jpg
Spoiler:

Larisa: Oh, promiň na další (pokud bude) slibuji, že budou kratší Embarassed (vlasy) No já si pamatuju, že jsme sestřenice, však se těším, až se potkáme Very Happy to teprve bude...¨"OOOO, jéé Lariso, co tu děláš?" Twisted Evil

Sofie: Oj oj oj, promiň já jsem to nějak nedomyslela s Amerikou a Kanadou Embarassed Černé tričko ne, v tom by jsi zanikla, ale slibuji, že na dalším ho budeš (možná) mít...No a nevím, jak to fotograf ví, že ráda sedáš na zábradlí...najak to odhadl (spíš je to tak, že jsem si řekla: A voják, bude sedět na zábradlí, je takovej odvážnej Wink )

Adriana: Moc děkuji, tohle potěší.

Ještě jednou vám holky všem děkuji za ohodnocení. Snad brzo budou další. (Pokud vás to neomrzelo...mě ještě ne:D.) Jen tam nebudou obličeje...nějak mi to s nima nejde Embarassed
Návrat nahoru Goto down
Sofie Peletier

Sofie Peletier

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeThu May 15, 2008 9:54 pm

Daniela: Vůbec se neomlouvej, nemáš za co...já jen odpovídala na to co napsala Larisa. A s tím tričkem si nedělej starosti, nikdo není dokonalý a Sofie vůbec ne Wink . Třeba si ho něčím polila zrovna když se měla jít fotit a muselí ji holky půjčit svoje Very Happy . Já si jen musela trocha rýpnout, ať tě furt jen nechválíme.
Jinak foto docela zajímavý... no holky máte s Rodnym co dělat Very Happy. S Lornem to půjde snáž... Smile.
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeThu May 15, 2008 10:53 pm

Sofie: Oh, tak to potom jo...abych nezpychla:D No jo, se někdo má, každej si musíme vybrat nějakou oběť Twisted Evil já si vybrala Rodneyho Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Larisa Fjodorovna Volkova

Po?et p?ísp?vk? : 216

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeFri May 16, 2008 8:51 pm

Uff, porodila jsem cheers ale ždánou slávu nečekejte Laughing
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeFri May 16, 2008 10:44 pm

Musím říct, že úplně mrkám Wink Very Happy . Takhle sbalit Shepparda!

Jinak proč jsem zase píšu (furt tu straším) je to, že se chystá srazík. Nevím jestli můžete, ale rozhodně bych se s vámi zase ráda viděla (jo jak je to z vaší strany to nevím). Pokud by jste ale někdy chtěly, tak jsem ochotná kamkoliv dojet...no jo otravuju, ale dva měsíce po netu a žádná archa pravdy a žádní medvídci Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
Adriana Keenan

Adriana Keenan

Po?et p?ísp?vk? : 130

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeSat May 17, 2008 2:57 pm

Tak na sraz asi nedojedem, teda já asi ne, to víš, je zkouškové a učení nad hlavu. Co se týče nějakého "soukromého" srazu, proč ne, ale momentálně mám stejnou výmluvu, jako na ten na fóru, ale co tak FF? Pojedeš na FF, my tam budeme všechny Very Happy .
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeSat May 17, 2008 7:25 pm

Se s zkouškovým to beru Wink chápu, pomalu ani nevíš kde ti hlava stojí Very Happy (znám od bráchy). Kdyby jste někdy chtěli soukromý sraz, přidám se, není problém Wink však já bych se nějak k tomu dostala. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Jéje, já na FF nejedu z několika důvodů, bohužel to nevyjde a mě to mrzí, snad by to vyšlo příští rok, ale v tom bych pak potřebovala pomoc, jelikož jsem mírně tupá na spoustu věcí Very Happy (Tento rok mě to láká, ale vůbec nic o tom nevím Sad - hrůza já vím, jsem ztracený případ)
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

Po?et p?ísp?vk? : 161

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 20, 2008 12:27 pm

Zase jsem se sem po dlouhé době dostala, já nevím co s tím časem dělám, že ho pořád nemám... :-/
study Nesnáším zkouškové... Evil or Very Mad
Moony: škoda že na FF to nestihneš a příští rok s pomocí počítej, myslím, že se o tebe dokonce popereme Very Happy
Soukromý sraz? přijedete mi radit na zkoušku? lol! ne? škoda... Very Happy
UAA, zase moc kecám, málo čtu, vůbec nepíšu a to bych se měla učit a ne se tady bavit... omluvte mne, jdu si dohnat některé resty O:-)
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeThu May 22, 2008 7:05 pm

Mě to taky mrzí Sad ale rozhodla jsem se, že to nějak udělám , abych mohla na příští jet Very Happy Jejda a poprat se? To ne, modráky kolem očí nejsou nejkrásnější Very Happy

Přeji vám, aby se zkoušky povedly a všechno dobře dopadlo Smile .
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeMon May 26, 2008 4:20 pm

Když jsme to tady zakládaly a hlavně vymýšlely své postavy, tak jsem zaboha nemohla najít jakýkoliv obrázek nebo fotku jak by měla Larisa vypadat a proto jsem si nakreslila vlastní obrázek. Ale tak před dvěma dny jsem narazila na obrázek/fotku jak by měla vypadat What a Face . Pak už jen menší práce v photoshopu a... tadááá!

Mimo mísu... - Stránka 3 Larisa_m

No, neberte to nějak doslově, moje ikonka zůstává pořád stejná Smile Jen jsem se o to musela podělit What a Face

At žije Farscape!!!! cheers
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeMon May 26, 2008 6:56 pm

Uh... tak jsem se vykašlala chvíli na učení a konečně něco připsala O.-)
Larisa -> dobré Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 27, 2008 10:35 pm

Meredith:Jééé, to je super, že jsi něco napsala Very Happy , je to super(Daniela se tu projevila trošičku, jak bych to řekla, no zlomyslně Embarassed - a to se mi líbí). Jinak, přeji abys to měla brzy za sebou (stejně jako všichni) a užila si klidu Wink

Larisa:Nádhera! Já chci taky What a Face , fakt je to super...závidím Wink

btw: před nedávnem (je to delší oba) jsem vymyslela nějakej ten novej "podpis"...doufám, že byl humorně pochopen...nechutný humor chemiků Embarassed Embarassed What a Face
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeWed May 28, 2008 12:40 am

Odmítám se učit... je to nuda... a klid bude nejdřív v hrobě Twisted Evil Very Happy nebo na festivalu fantazie, uvidím, co příjde dřív lol!
Daniela: podpis dobrý, dokonce jsem ho pochopila bez problémů ;-) a nějak jsem se rozepsala, to jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží Rolling Eyes
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeWed May 28, 2008 1:52 pm

Já sem se taky rozepsala, omlouvám se, jestli si chudáček Meredith připadá nějak odstrčená. Snažím se ji začlenit. Každopádně, Daniela s Mredith váží, ale je problém v tom, že některé tajemství jí prozradí později...Nemůže to hned všem vykecat na počkání Embarassed (Snažím se o to, aby Meredith něco alespoň tušila... Wink )
Návrat nahoru Goto down
Sofie Peletier

Sofie Peletier

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeWed May 28, 2008 7:57 pm

No to jo, to si se rozepsala Very Happy... Ale tak to má být, já bohužel nestíhám, nějak, tak alespoň na rychlo čtu a teď sem píšu komentář Wink Ale snad se k tomu brzy dostanu
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeThu May 29, 2008 12:28 am

"chudáček Meredith" je ráda, že může chvíli vypnout O:-) a tajemství si nechej, je to aspoň zajímavější ;-)
ale mám jednu prosbu, buď mi to budeš muset vysvětlit nebo si to opravit... jedná se hned o začátek tvého posledního příspěvku: "Vysely na ní čtyři páry očí..."
zaprvé: 4 páry? Embarassed byl tam pavouk někde?
a zadruhé, teď možná už kecám, ale nemá být "Viset (na něčem)" protože vyset je spíš ve smyslu nasít nějakou plodinu Razz
Ne že by mi to extra vadilo, ale smíchy jsem málem nečetla dál O.-)
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeThu May 29, 2008 4:23 pm

Jsem se rozepsala a tak to dopadlo Laughing Very Happy Omlouvám se, valím to opravit Very Happy S těma párama očí...mno třeba pavouk s brýlema Embarassed omlouvám se, valím to hned opraviti, dík, ještě že to někdo opravil Very Happy ...to jsem ráda, že je Meredith ráda a ráda si odpočine (tajemství se dostane na povrch, v Atlantis se nic dlouho neudrží v tajnosti... )
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: C-c-co to je!?!   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeThu May 29, 2008 8:01 pm

Su-su:What the hell is it!? pale Tys mi z Larisy udělala diktátora affraid Mad To zase bude práce, když se z toho budu vypisovat. Suspect
Návrat nahoru Goto down
Sofie Peletier

Sofie Peletier

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeFri May 30, 2008 12:53 pm

Larisa: Promiň, ale to jak si to tady psala, tak mi to občas malinko připadalo. Ale jenom malinko... Jó trošku sem to zvětšila, ale co už. No popravdě sem to nechtěla napsat, ale když si napsala tu větu, že se bez tebe tady nikdo nepohne, bo něco v tom smyslu a mluvila si k Lornovi, kterého sem před tím, cca 5 minutami, poslala pryč. Sem si to prostě nemohla odpustit. Promiň... study . Já vím, su děsná... Sem se ti původně chtěla omluvit už dopředu, bohužel sem už neměla čas.

Můžeš to svést na to, že si trochu tušila, že ti něco zatajuju a že si chtěla vědět co...Embarassed
A jinak k těm dvěma, vždyť víš, že chlapy furt na něco hudrujou...
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeFri May 30, 2008 10:08 pm

Trošku?! Já se nestačila divit Suspect No, uvidím co z toho vykutím.
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeSat May 31, 2008 8:03 pm

Ahojte, mám smutnou zprávu, jedu na týden pryč a tak se tu nebudu mít možnost objevit. Takže doufám, Meredith, že z Danieli nestihneš udělat psychicky narušenou osobu What a Face . Mějte se krásně a pěkný týden...btw: Jedu na vodu a na kolo, takže budu opravdu hodně zničená Twisted Evil Budu se učit plavat ;-) ...alá styl kachnička
Návrat nahoru Goto down
Sofie Peletier

Sofie Peletier

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 01, 2008 11:47 am

tak si to hezky užíj a hlavně se nám neutop...
Když už vzpomínáš kachničku, je alespoň žlutá Very Happy
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitimeThu Jun 05, 2008 10:00 pm

Tak jsem si dovolila založit topic o našich vedlejších postavách, aby jsme v nich měly přehled. Jestli nějakou máte (což máte What a Face ) tak šup tam s ní Very Happy Topic najdete hned pod tímto Wink
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Mimo mísu...
Strana 3 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Before I Sleep :: Atlantis-
Přejdi na: