| Mimo mísu... | |
|
+2Meredith Black Adriana Keenan 6 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Daniela McNillová
Po?et p?ísp?vk? : 188 Join date : 06. 04. 08 Age : 44 Location : Dublin, Irsko
| |
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Nov 18, 2008 11:01 pm | |
| Chystám se z tohoto udělat veřejnou kecáru pro schizofrení Mooony. Ok, tak tedy, chystáme se doufám udělat pak skok, během kterého uplyne měsíc . Btw: během toho měsíce navrhuji, že naše milá malá skupinka pár dívek bude sjednocena v jeden tým...a to velmi nebezpečný. Další návrhy? | |
|
| |
Meredith Black
Po?et p?ísp?vk? : 161 Join date : 13. 11. 07 Age : 44 Location : Atlantis, Galaxie Pegasus
| Předmět: Re: Mimo mísu... Wed Nov 19, 2008 4:36 pm | |
| Na to že jsem tu nebyla dva týdny (za což se trochu stydím) toho ani nemusím moc dohánět... S tím skokem už nějak počítám i když u mě je to skok do neznáma Jestli budeme v jednom týmu nebo ne je mi celkem jedno, psát hlouposti budu tak jako tak Další návrh? Když nebudu chodit do školy budu mít TOLIK času! | |
|
| |
Larisa Fjodorovna Volkova
Po?et p?ísp?vk? : 216 Join date : 12. 11. 07 Age : 46 Location : St. Petěrburg, Rassija
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Nov 20, 2008 10:57 pm | |
| Dámy, o to, co se bude dít po měsíčním skoku, se nestarejte. Nechejte to na adminkách Muhehehe | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Nov 21, 2008 3:35 pm | |
| No, ne že bych proti adminkám něco měla....ale tady to sakra smrdí! A ne, nepálí se mě počítač, cukroví, jídlo... Začínám se bát, co se stane! | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Nov 25, 2008 9:53 pm | |
| Důležitééééééé!!! Dámi ták vám představuji naši hymnu! (Tedy pokud budete souhlasit....instrukce. Zapněte si zvuk a klikněte na obrázek lamy.) http://www.lama-tym.unas.cz/lama.swfpřeji příjemnou zábavu Snad se nasmějete jak já a Pet | |
|
| |
Po?et p?ísp?vk? : 216 Join date : 12. 11. 07 Age : 46 Location : St. Petěrburg, Rassija
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Dec 04, 2008 11:39 pm | |
| Dlouho jste na to čekaly, dlouho jste nás uháněly a konečně je to tady! Dnes vám po dlouhé době přinášíme pormofotky ze Sims 2 přímo v akci! Stáhnout si je můžete zde http://uloz.to/1020986/promo.rarPřejem příjemnou zábavu a snad nás neukamenujete | |
|
| |
Sofie Peletier
Po?et p?ísp?vk? : 160 Join date : 16. 11. 07 Age : 43 Location : Callgary, Kanada
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Dec 05, 2008 10:58 pm | |
| Fotky bezva . Ale musím se přiznat, že cca 5 minut sem se válela smíchy u Teyly a chňa-chňa Už se těším na další... | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sat Dec 06, 2008 5:15 pm | |
| Fotky jsou nádherný a popisky jsou stejně skvělé . Už se těším na další! To mi připomíná Meredith oh, sorry já se napravím! | |
|
| |
Meredith Black
Po?et p?ísp?vk? : 161 Join date : 13. 11. 07 Age : 44 Location : Atlantis, Galaxie Pegasus
| Předmět: Re: Mimo mísu... Wed Feb 04, 2009 2:37 am | |
| Připadám si jako návrat dlouho ztracené dcery/sestry/známé... Ne že bych na vás tady zapomněla, jen vždycky když už jsem se šla mi do to něco vlezlo - jako třeba ségra na počítač - či potřeba zajet si na zkoušku. Ale dosti už omluv a výmluv, máte mne zpátky a to hlavně díky tomu, že jsem se hecla a začala pracovat na bakalářce, zůstala v Ostravě a mám tak delší přístup na net než doma, což je poznat už podle toho, jak se tady vykecávám o ničem, no. Jinak lamy mě "dostaly do kolen", ještě, že jsem seděla a promo fotky nemají chybu... "Společensky zmožená Meredith" nemá chybu, ale na trávníku před domem jsem ještě neskončila (zatím ) Takže zase nejpozději za tři měsíce se zase ozvu | |
|
| |
Daniela McNillová
| |
| |
Adriana Keenan
Po?et p?ísp?vk? : 130 Join date : 14. 11. 07 Age : 45 Location : Livingston, Skotsko
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Feb 17, 2009 7:38 pm | |
| | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Feb 17, 2009 11:07 pm | |
| Mě je to naprooosto jasné Ono se to tak přímo nabízí | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Wed Feb 18, 2009 12:02 pm | |
| Nééé, já jsem v tom skoro nevinně Já ji vůbec nepodporovala, fakt ne... mimochodem, kromě dvou adminek, jež na nás kují pikle nemá nikdo ani tušení, co nás vlastně čeká, takže neboj Mooony, jsem ta jedle vedle tebe ;-) PS. proč mám dostat dárek sama od sebe???? to bude mít něco dočinění s mou schizofrenií, co? | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Wed Feb 18, 2009 3:58 pm | |
| Tak ty jsi to podporovala? Danielka nemá zastání! Ještě že tak, Han, asi bych si připadala blbě, kdybych nevěděla, co se chystá , hlavně, že v tom nejsem sama...už tu stojí dvě jedle K p.s. no ty dáš dáreček Meredithovi:D Rodneymu McKayovi:D Na tvé schizofrenii si smlsnu jindy | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Thu Feb 19, 2009 1:45 pm | |
| Proč myslíš, že nemáš zastání? My trápíme "jen" Rodneyho... tak jsem si vzpomněla: neviděla jsi pondělní díl SG-1? Byl tam McKay, asi jeho první objevení v seriálu a tak prudil a schazoval Sam, že ho přesunuli do Ruska. TO bylo kruté! k PS. Hups... už to dává smysl, fakt jsi mě dostala *stydí se až po konečky vlasů* | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Feb 20, 2009 10:36 pm | |
| Dobře, tak ho tedy mám (zastání), ale chudák Rodney, až ho Daniela uloví tak konec trápení! Ale ten sen svědčí o tom, že se u něj zapsala . Ne neviděla jsem ho . Škoda. Myladej David byl docela hodně velkej kus..už tenkrát jsem si říkala, že je celkem mňam...konec výlevu Hajzlíci, vždyť on je Génius!!! P.S. Pohoda | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Mar 10, 2009 2:25 pm | |
| Tak jsem to opět já Noviny Mooony opět zdravý a nejnovější drb dne je: Já se na vááás těšíííím!!!! Takže v sobotuuuu vááám všechno popovídám | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Mar 10, 2009 10:04 pm | |
| Aspoň někdo, že se těší, já jsem z toho plánování a vyřizování lehce zdrcená a skoro se i těším až bude neděle ale asi to jsou jenom plané obavy - doufám... EDIT: Jo, byly to plané obavy ^^ Sraz byl fajn, teď si jenom vzpomenout, co jsme všechno vymyslely do RPG. Já si pamatuju to rozdělení v Hive ship, ale ještě jsme ani nevzlétli Chce to nějaký střih, jak Zelenka má už spravený WraithKiller a že můžeme letět (asi nebo to chcete někdo popisovat? O.-)) a pak už nějak nevím... | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Wed Apr 08, 2009 5:59 pm | |
| Tý jo, kdo se dneska díval na Stargate? Já teda jenom čirou náhodou, protože jsem měla včera zkoušku a dneska jsem to zabalila jela domů dostatečně brzo, na to, aby mi to náhodou vyšlo a poobědvala jsem u Brány. Byl tam Lorne! V první chvíli jsem si říkala, že ten týpek vypadá jako major a pak mu řekli Lorne to je tak, když některé díly vidím poprvé... | |
|
| |
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri Apr 10, 2009 5:44 pm | |
| Já jsem to viděla! A dívala jsem se na to jen kvůli Kavanovi - Spoiler:
A Lorne se objeví i v desáté řadě SG-1, v díle z alternativní reality, kde bude velitelen SG-1
| |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sat Apr 11, 2009 8:19 pm | |
| [quote=" - Spoiler:
A Lorne se objeví i v desáté řadě SG-1, v díle z alternativní reality, kde bude velitelen SG-1
[/quote] óóó, tak to jestli jsem věděla, tak už jsem to zapomněla O.-) | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Fri May 15, 2009 11:23 pm | |
| Tak jsem si dovolila rozškatulkovat nás na Hive ship na dvě skupiny, každou se svým důležitým úkolem - případné stížnosti s odůvodněním přijímám na srazu nebo tady | |
|
| |
Daniela McNillová
| Předmět: Re: Mimo mísu... Sat May 30, 2009 12:28 pm | |
| Tak já jsem si dovolila trošku si z toho vystřelit...všem se omlouvám, ale nějak jsem se nedokázala udržet v mezích Takže to tak vypadá | |
|
| |
Meredith Black
| Předmět: Re: Mimo mísu... Tue Jun 23, 2009 1:27 pm | |
| Tak po dlouhé době zase tady O.-) to jsem zvědaá, co se dočtu *** Tak jsem to zase šoupla kousek dál | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mimo mísu... | |
| |
|
| |
| Mimo mísu... | |
|