Before I Sleep
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stargate Atlantis RGP.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Mimo mísu...

Goto down 
+2
Meredith Black
Adriana Keenan
6 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
AutorZpráva
Daniela McNillová

Daniela McNillová

Po?et p?ísp?vk? : 188

Mimo mísu... - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeThu Nov 06, 2008 4:07 pm

Larisa: Cože, mexická telenovela? Kam na ty nápady chodíš? Very Happy Very Happy Very Happy
Nezdá se ti, že píšu nějaký romány?
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeTue Nov 18, 2008 11:01 pm

Chystám se z tohoto udělat veřejnou kecáru pro schizofrení Mooony.
Ok, tak tedy, chystáme se doufám udělat pak skok, během kterého uplyne měsíc Embarassed .
Btw: během toho měsíce navrhuji, že naše milá malá skupinka pár dívek bude sjednocena v jeden tým...a to velmi nebezpečný.

Další návrhy?
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

Po?et p?ísp?vk? : 161

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeWed Nov 19, 2008 4:36 pm

Na to že jsem tu nebyla dva týdny (za což se trochu stydím) toho ani nemusím moc dohánět...
S tím skokem už nějak počítám i když u mě je to skok do neznáma Very Happy
Jestli budeme v jednom týmu nebo ne je mi celkem jedno, psát hlouposti budu tak jako tak Razz
Další návrh? Když nebudu chodit do školy budu mít TOLIK času! Twisted Evil Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Larisa Fjodorovna Volkova

Po?et p?ísp?vk? : 216

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeThu Nov 20, 2008 10:57 pm

Dámy, o to, co se bude dít po měsíčním skoku, se nestarejte. Nechejte to na adminkách Twisted Evil Muhehehe
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeFri Nov 21, 2008 3:35 pm

No, ne že bych proti adminkám něco měla....ale tady to sakra smrdí! Very Happy A ne, nepálí se mě počítač, cukroví, jídlo... Very Happy Začínám se bát, co se stane!
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeTue Nov 25, 2008 9:53 pm

Důležitééééééé!!!
Dámi ták vám představuji naši hymnu! (Tedy pokud budete souhlasit....instrukce. Zapněte si zvuk a klikněte na obrázek lamy.)

http://www.lama-tym.unas.cz/lama.swf

přeji příjemnou zábavu Very Happy Very Happy Snad se nasmějete jak já a Pet Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeThu Dec 04, 2008 11:39 pm

Dlouho jste na to čekaly, dlouho jste nás uháněly a konečně je to tady! Dnes vám po dlouhé době přinášíme pormofotky ze Sims 2 přímo v akci!
Stáhnout si je můžete zde
http://uloz.to/1020986/promo.rar
Přejem příjemnou zábavu a snad nás neukamenujete Wink
Návrat nahoru Goto down
Sofie Peletier

Sofie Peletier

Po?et p?ísp?vk? : 160

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeFri Dec 05, 2008 10:58 pm

Fotky bezva Wink. Ale musím se přiznat, že cca 5 minut sem se válela smíchy u Teyly a chňa-chňa Very Happy
Už se těším na další...
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeSat Dec 06, 2008 5:15 pm

Fotky jsou nádherný Very Happy a popisky jsou stejně skvělé Very Happy . Už se těším na další! Twisted Evil

To mi připomíná Embarassed Meredith Embarassed oh, sorry Embarassed já se napravím!
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeWed Feb 04, 2009 2:37 am

Připadám si jako návrat dlouho ztracené dcery/sestry/známé... Ne že bych na vás tady zapomněla, jen vždycky když už jsem se šla mi do to něco vlezlo - jako třeba ségra na počítač Rolling Eyes - či potřeba zajet si na zkoušku. Ale dosti už omluv a výmluv, máte mne zpátky a to hlavně díky tomu, že jsem se hecla a začala pracovat na bakalářce, zůstala v Ostravě a mám tak delší přístup na net než doma, což je poznat už podle toho, jak se tady vykecávám o ničem, no.
Jinak lamy mě "dostaly do kolen", ještě, že jsem seděla Very Happy a promo fotky nemají chybu... "Společensky zmožená Meredith" nemá chybu, ale na trávníku před domem jsem ještě neskončila (zatím Embarassed )
Takže zase nejpozději za tři měsíce se zase ozvu Twisted Evil Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: I KILL YOU   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeMon Feb 16, 2009 10:20 pm

Slečny adinky! Hlavně slečno Keenan! Vaše vypravěčské schopnosti nepodceňuji, naopak je obdivuji, ale WTF? S citrónem? Laughing Laughing V ruce? McKaye? Chudák doktor, ten se jí bude za chvíli vyhýbat Very Happy Jinak se na akci těším a nechám na někom první krok Twisted Evil Protože jsem mimo, jak ta jedle…muhahaha…Meredith dostane od Meredith košíček ppppplllnýýý malých žlutých plodů a kanárci to nejsou…konec spamu Twisted Evil Embarassed
Návrat nahoru Goto down
Adriana Keenan

Adriana Keenan

Po?et p?ísp?vk? : 130

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeTue Feb 17, 2009 7:38 pm

Cool Když já si prostě nemohla pomoct Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeTue Feb 17, 2009 11:07 pm

Mě je to naprooosto jasné Twisted Evil Ono se to tak přímo nabízí Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeWed Feb 18, 2009 12:02 pm

Nééé, já jsem v tom skoro nevinně Very Happy Já ji vůbec nepodporovala, fakt ne... Twisted Evil
mimochodem, kromě dvou adminek, jež na nás kují pikle nemá nikdo ani tušení, co nás vlastně čeká, takže neboj Mooony, jsem ta jedle vedle tebe ;-)
PS. proč mám dostat dárek sama od sebe???? Shocked to bude mít něco dočinění s mou schizofrenií, co?
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeWed Feb 18, 2009 3:58 pm

Tak ty jsi to podporovala? Shocked Danielka nemá zastání!
Ještě že tak, Han, asi bych si připadala blbě, kdybych nevěděla, co se chystá Very Happy , hlavně, že v tom nejsem sama...už tu stojí dvě jedle Twisted Evil
K p.s. no ty dáš dáreček Meredithovi:D Rodneymu McKayovi:D Na tvé schizofrenii si smlsnu jindy Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeThu Feb 19, 2009 1:45 pm

Proč myslíš, že nemáš zastání? My trápíme "jen" Rodneyho... tak jsem si vzpomněla: neviděla jsi pondělní díl SG-1? Byl tam McKay, asi jeho první objevení v seriálu a tak prudil a schazoval Sam, že ho přesunuli do Ruska. TO bylo kruté! Neutral
k PS. Embarassed Hups... už to dává smysl, fakt jsi mě dostala *stydí se až po konečky vlasů*
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeFri Feb 20, 2009 10:36 pm

Dobře, tak ho tedy mám Very Happy (zastání), ale chudák Rodney, až ho Daniela uloví tak konec trápení! Ale ten sen svědčí o tom, že se u něj zapsala Very Happy .
Ne neviděla jsem ho Sad . Škoda. Myladej David byl docela hodně velkej kus..už tenkrát jsem si říkala, že je celkem mňam...konec výlevu Smile Hajzlíci, vždyť on je Génius!!!
P.S. Pohoda Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeTue Mar 10, 2009 2:25 pm

Tak jsem to opět já Very Happy
Noviny Mooony opět zdravý a nejnovější drb dne je: Já se na vááás těšíííím!!!! Takže v sobotuuuu vááám všechno popovídám alien
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeTue Mar 10, 2009 10:04 pm

Aspoň někdo, že se těší, já jsem z toho plánování a vyřizování lehce zdrcená a skoro se i těším až bude neděle Embarassed
ale asi to jsou jenom plané obavy - doufám...

EDIT: Jo, byly to plané obavy ^^
Sraz byl fajn, teď si jenom vzpomenout, co jsme všechno vymyslely do RPG. Já si pamatuju to rozdělení v Hive ship, ale ještě jsme ani nevzlétli Embarassed
Chce to nějaký střih, jak Zelenka má už spravený WraithKiller a že můžeme letět (asi nebo to chcete někdo popisovat? O.-)) a pak už nějak nevím...
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeWed Apr 08, 2009 5:59 pm

Tý jo, kdo se dneska díval na Stargate?
Já teda jenom čirou náhodou, protože jsem měla včera zkoušku a dneska jsem to zabalila jela domů dostatečně brzo, na to, aby mi to náhodou vyšlo a poobědvala jsem u Brány.
Byl tam Lorne! lol! V první chvíli jsem si říkala, že ten týpek vypadá jako major a pak mu řekli Lorne Very Happy
to je tak, když některé díly vidím poprvé... Embarassed
Návrat nahoru Goto down

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeFri Apr 10, 2009 5:44 pm

Já jsem to viděla! A dívala jsem se na to jen kvůli Kavanovi Very Happy
Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeSat Apr 11, 2009 8:19 pm

[quote="
Spoiler:
[/quote]

óóó, tak to jestli jsem věděla, tak už jsem to zapomněla O.-) Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeFri May 15, 2009 11:23 pm

Tak jsem si dovolila rozškatulkovat nás na Hive ship na dvě skupiny, každou se svým důležitým úkolem - případné stížnosti s odůvodněním přijímám na srazu nebo tady Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Daniela McNillová

Daniela McNillová

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeSat May 30, 2009 12:28 pm

Tak já jsem si dovolila trošku si z toho vystřelit...všem se omlouvám, ale nějak jsem se nedokázala udržet v mezích Twisted Evil Takže to tak vypadá What a Face
Návrat nahoru Goto down
Meredith Black

Meredith Black

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitimeTue Jun 23, 2009 1:27 pm

Tak po dlouhé době zase tady O.-) to jsem zvědaá, co se dočtu Very Happy

Tak jsem to zase šoupla kousek dál Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Mimo mísu...   Mimo mísu... - Stránka 9 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Mimo mísu...
Strana 9 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Before I Sleep :: Atlantis-
Přejdi na: